in

Român de 18 ani, acuzat că a bătut un turist englez în Dublin

Român de 18 ani, acuzat că a bătut un turist englez în Dublin

Un tânăr român acuzat de agresiune după ce un turist englez a suferit răni grave în centrul orașului Dublin, în weekend a fost eliberat pe cauțiune.

La scurt timp după ora 2.30, în Duminica Paștelui catolic, poliția și serviciile de urgență au ajuns la un incident pe strada D’Olier, în apropiere de intersecția cu strada Fleet din Dublin.

Un bărbat a fost tratat la fața locului pentru o rănire la cap și transportat apoi cu ambulanța la Spitalul St James. Starea lui este considerată critică.

Poliția l-a arestat pe Ștefan Bornac, 18 ani, originar din România, cu adresă la Woodlands Park, Naas, Co. Kildare. Acesta a fost acuzat duminică, 17 aprilie, de două acuzații de agresiune.

Adolescentul, originar din România, a fost reținut în așteptarea înfățișării sale în fața judecătorului Patricia Cronin, astăzi, la Tribunalul Dublin, scrie independent.ie.

El este acuzat de agresiune, cauzarea de prejudicii unui turist în vârstă de 20 de ani și unui al doilea bărbat, pe strada D’Olier, pe 17 aprilie.

Londra: Eleve înjunghiate și agresate sexual în drum spre școală. Nu o să vă vină să credeți ce vârstă avea atacatorul

Potrivit poliției, Bornac „nu a răspuns la acuzare după avertisment” și i s-au înmânat copii ale acuzațiilor.

Acuzatul a fost arestat, fiind apoi eliberat pentru o cauțiune de 500 de euro, pentru a se prezenta în instanță pe 30 mai.

Bornac a fost avertizat că trebuie să respecte mai multe condiții: să locuiască la reședința actuală, să notifice orice schimbare de adresă, să furnizeze numărul său poliției și să poată fi contactat 24 de ore din 24

El și-a predat documentele de călătorie, iar judecătorul i-a ordonat să nu solicite duplicate sau alte documente de călătorie, spunându-i că trebuie să rămână în jurisdicție și să semneze în fiecare sâmbătă la stația de poliție Clane.

Poliția a făcut apel la martori să se prezinte pentru audieri, iar cei care au filmări de la locul incidentului, la momentul incidentului, să le pună la dispoziție.


…Român de 18 ani, acuzat că a bătut un turist englez în Dublin…

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 1 In medie: 5]

Petiție pentru demiterea directorului ICR Londra: „Nu știe diferența dintre britanic și englez”

Petiție pentru demiterea directorului ICR Londra: „Nu știe diferența dintre britanic și englez”

Regatul Unit nu dorește schimbul de prizonieri pentru cei doi luptători britanici capturați de ruși

Regatul Unit nu dorește schimbul de prizonieri pentru cei doi luptători britanici capturați de ruși