in

Marea Britanie, tânără condamnată la închisoare, susținuse de circa 150 de ori examen pentru permisul de conducere în numele altora

Marea Britanie, tânără condamnată la închisoare, susținuse de circa 150 de ori examen pentru permisul de conducere în numele altora.

O femeie care a susţinut de circa 150 de ori examen pentru permisul de conducere în numele altor persoane, atât teoretice, cât şi practice, a fost condamnată la opt luni de închisoare.

Inderjeet Kaur, în vârstă de 29 de ani, din Llanelli, Carmarthenshire, a mărturisit că a susţinut testele între 2018-2020, potrivit BBC.

Marea Britanie, tânără condamnată la închisoare

Conform poliţiei, ea dădea examenele în locul unor persoane care nu ştiau suficient de bine limba engleză.   

Conform tribunalului din Swansea, care a condamnat-o, Kaur a trezit bănuieli la centrele de testare fiindcă se dădea drept altcineva, iar poliţia a fost avertizată.   

Kaur a susţinut examenele în Swansea, Carmarthen, Birmingham şi Londra.

Conform poliţiei, femeia făcea acest lucru pentru bani.   

Mamă, 37 de ani, băiat de 5 ani și femeie de 89 de ani, înjunghiați mortal în 8 ore de violențe îngrozitoare în Londra

„Fraudele ca acestea prezintă riscuri semnificative pentru publicul larg”, a declarat inspectorul de poliţie Steven Maloney, conform BBC.   

O reprezentantă a Agenţiei pentru standardele şoferilor şi vehiculelor, Caroline Hicks, a afirmat că permisele de conducere obţinute în mod fraudulos ar putea fi anulate.   

”Testele de conducere şi testele teoretice există pentru a ne asigura că oamenii au cunoştinţele, abilităţile şi atitudinea corectă pentru a conduce pe drumurile noastre. Eludarea testelor pune vieţile în pericol”, a mai adăugat Hicks. 

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 6 In medie: 3.8]

johnson puteri

Marea Britanie, ce puteri mai are Johnson, cum se alege noua conducere a partidului și cât va dura întregul proces

cald uk

Britanicii se pregătesc de caniculă. “Cel mai lung val de căldură din ultimii 4 ani”, în UK, mai cald ca în Caraibe