in

O româncă din banda „smulgătorilor de Rolex” a ajuns la închisoare. Jefuia bătrâni bogați din Anglia cu tehnica îmbrățișării

Știri Marea Britanie – O româncă fura ceasuri scumpe în Anglia – O femeie din România, care făcea parte în Anglia din banda așa-numită „Rolex Rippers” (Smulgătorii de Rolex), a ajuns la închisoare. A furat un ceas în valoare de aproape 20.000 de euro de la un pensionar pe care a început să-l îmbrățișeze și să-l sărute pe stradă.

O româncă fura ceasuri scumpe în Anglia

Ștefania Tinică, 40 de ani, a încercat să fure și un alt ceas de peste 12.000 de euro, cu un complice, folosind aceeași metodă, numai că cel de-al doilea bărbat a reușit să scape, potrivit The Independent, citat de digi24.ro.

Femeia a fost acuzată pentru doar două infracțiuni, dar este suspectă în mai multe cazuri care s-au petrecut în toată țara.

Anchetatorii britanici presupun că banda din care face parte Ștefania este formată în mare parte din femei care provin din Europa de Est și ar fi comis peste 30 de furturi identice în sudul Angliei anul trecut.

Fapte similare au fost reclamate în Dorset, Hampshire, West Sussex, Surrey și Gloucestershire.

Poliția din Hampshire a raportat în decembrie că investighează peste 30 de incidente în care victimelor li s-au luat ceasuri scumpe doar în zona ei de competență.

În cele mai multe cazuri, victimele au fost bărbați în vârstă.

Ștefania Tinica este prima membră a bandei care a fost condamnată.

Atac în Dorset

Pe 30 mai anul trecut, ea și-a vizat victima în vârstă de 75 de ani lângă clubul exclusivist de golf Parkstone din Poole, Dorset.

Tinică l-a oprit și brusc l-a îmbrățișat și l-a apucat de brațe ca să le pună în jurul ei. După ce s-a eliberat din brațele ei, pensionarul a văzut-o urcând rapid într-o mașină, după care și-a dat seama că îi lipsește Rolexul Submariner de 16.000 de lire sterline.

Birmingham: Bandă de românce specializată în furturi de la Primark. Ce truc foloseau cele patru femei

Filmată de camere

O româncă fura ceasuri scumpe în Anglia – Poliția a identificat-o pe Tinică în baza imaginilor surprinse de camerele de supraveghere. În cele din urmă, a fost arestată în noiembrie.

Jaful eșuat a avut loc tot anul trecut, de asemenea, în apropierea unui club de golf. Poliția a recuperat ADN-ul de la încheietura mâinii victimei și a identificat-o pe Tinică.

Femeia și-a recunoscut faptele și a fost condamnată la 40 de luni de închisoare.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 9 In medie: 4.4]

Poliția Met „plătește oamenilor 50 de lire sterline” pentru a merge prin Londra pentru a testa tehnologia de recunoaștere facială

Atac în Lewisham: „Doamnă drăguță” împușcată „cu pușcă de asalt” în pragul ușii de bărbați pe motociclete