in

Poliția din Thames Valley în alertă: două cadavre descoperite în același loc, la distanță de o zi, într-un parc public

Știri UK: O anchetă este în curs de desfășurare după ce poliția din Thames Valley a descoperit două cadavre în același parc în două zile diferite în acest weekend.

Cadavrele a doi bărbați au fost găsite la doar câteva ore distanță într-un parc public din Berkshire. În acest weekend, ofițerii de la Poliția din Thames Valley au descins pentru prima dată în parcul Baylis din Slough, unde au confirmat că rămășițele unui bărbat, în vârstă de 65 de ani, au fost de fapt descoperite de un trecător, sâmbătă, 1 octombrie, în jurul orei 16.40, scrie express.co.uk.

Într-o răsturnare șocantă de situație, un al doilea cadavru a fost descoperit în dimineața următoare, la ora 8.15. Ofițerii spun că al doilea cadavru este cel al unui bărbat în vârstă de 40 de ani. Poliția din Thames Valley a precizat că al doilea cadavru se afla “în imediata apropiere” a locului în care a fost localizat primul.

Baie de sânge la Londra, bărbat de 23 de ani împușcat în Walthamstow, atacatorul înarmat este liber

Poliția din Thames Valley în alertă

Un cordon mare de poliție a fost ridicat în timp ce ofițerii au inundat locul și au început să cerceteze – locul crimei era încă cercetat ieri seară. Se crede că autopsiile vor avea loc în această săptămână, iar TVP lucrează acum pentru a vedea dacă există vreo legătură între cele două decese. Sâmbătă seară a fost confirmat faptul că primul deces a fost “inexplicabil, dar nu suspect”.

Ofițerul principal de investigație, inspectorul șef detectiv Andy Howard, de la Unitatea de crimă majoră a poliției din Thames Valley, a declarat “Lucrăm pentru a afla ce leagă moartea celor doi bărbați.

“S-ar putea ca aceste decese, deși tragice, să nu fie considerate suspecte. Cu toate acestea, faptul că două cadavre au fost găsite în imediata apropiere unul de celălalt, într-o perioadă scurtă de timp, înseamnă că trebuie să stabilim circumstanțele exacte.

“În timp ce aceste incidente vor cauza, fără îndoială, îngrijorare oamenilor din Slough și din împrejurimi, aș dori să îi asigur pe oameni că desfășurăm o anchetă completă și amănunțită.

“Din această cauză, în jurul parcului Baylis Park a fost instituită o supraveghere amplă a locului faptei și ne așteptăm ca aceasta să rămână și în zilele următoare.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 4 In medie: 5]

Momente de panică, oameni leșinați în avionul Suceava-Luton: „Nebunie totală” – VIDEO

Harta detaliată arată ce zone ar fi distruse dacă bomba nucleara ar exploda la Londra