in

Harta detaliată arată ce zone ar fi distruse dacă bomba nucleara ar exploda la Londra

Știri Marea BritanieHărțile impactului atomic la Londra – O hartă detaliată arată ce ar fi distrus dacă s-ar detona o bombă nucleară la Londra, așa cum a avertizat Vladimir Putin, scrie MyLondon.news. Președintele Rusiei a declarat că atunci când „integritatea teritorială” a țării sale este amenințată, „vom folosi toate mijloacele pe care le avem la dispoziție pentru a apăra Rusia și poporul nostru”.

„Acesta nu este o cacealma. Cetățenii ruși pot fi siguri că integritatea teritorială a patriei noastre, independența și libertatea noastră vor fi asigurate prin toate mijloacele pe care le avem la dispoziție. Cei care sunt încercarea de a ne șantaja cu arme nucleare ar trebui să știe că vânturile pot sufla în direcția lor”.

Putin a susținut că răspunde la amenințările oficialilor NATO cu „posibilitatea de a folosi arme de distrugere în masă – arme nucleare – împotriva Rusiei”.
Deocamdată, Putin a anunțat „mobilizarea parțială” a 300.000 de rezerviști, dar dacă președintele rus va face „vântul să bată” în direcția Regatului Unit – adică să folosească arme nucleare – este foarte probabil ca Londra să fie vizată ca oraș cheie.

Impactul devastator al unei bombe nucleare asupra Londrei: 6 milioane de londonezi morți

Hărțile impactului atomic la Londra

Hărțile impactului potențial al diferitelor bombe nucleare asupra capitalei arată distrugerea teribilă care ar rezulta din aruncarea oricărei bombe. Nuke Map , creată de Alex Wellerstein, un istoric nuclear la Institutul de Tehnologie Stevens, arată distrugerile nucleare dacă unele dintre cele mai cunoscute bombe ar lovi orașul, precum și numărul de persoane rănite și probabile victime.

O bombă de tip Little Boy ar avea efect limitat

O bombă mică, cum ar fi „Little Boy”, care a fost folosită de SUA la Hiroshima, în 1945, ar ucide aproximativ 60.000 de oameni și ar distruge o mare parte din centrul Londrei. În timp ce bombele mai mari, cum ar fi „Bomba Țarului”, cea mai mare bombă a URSS testată vreodată, nu numai că ar distruge Londra, ci și părți din districtele învecinate. O parte din explozie ar afecta chiar și Norwich și milioane de oameni ar fi uciși și răniți.

Bomba Țarului ar distruge în întregime Londra

„Amenințarea trebuie luată în serios”

Ministrul de Externe al Marii Britanii, Gillian Keegan, a declarat în Good Morning Britain că amenințarea lui Putin trebuie luată în serios. Ea a spus: “Este o amenințare serioasă – este una pe care a făcut-o înainte și una pe care o poate face din nou. Îndemnăm la calm în acest moment..”

Liz Truss anunță ce ar face ca premier: „Sunt gata să apăs butonul nuclear” – VIDEO

Serghei Markov, un consilier apropiat al lui Putin, a reiterat amenințarea președintelui cu arme nucleare în programul Today al BBC. El a dat vina pe premierul britanic Liz Truss și pe președintele american Joe Biden pentru escaladarea tensiunilor. El a spus: „Putin va fi gata să folosească arme nucleare împotriva țărilor occidentale, inclusiv arme nucleare împotriva Marii Britanii”.

„Toată lumea din lume se gândește acum la războiul nuclear”, a adăugat el. „Și asta se datorează acțiunilor nebunești ale președintelui Joe Biden și ale prim-miniștrilor britanici Boris Johnson și Liz Truss”.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 3 In medie: 5]

alarma politie cadavre

Poliția din Thames Valley în alertă: două cadavre descoperite în același loc, la distanță de o zi, într-un parc public

christmas shopping

Comerțul din Marea Britanie va suferi în perioada Crăciunului, britanicii vor cheltui cu 4,4 miliarde de lire sterline mai puțin