in ,

Proprietarii dau afară din case personalul medical de teama coronavirusului

Personalul medical din Marea Britanie continuă să fie stigmatizat din cauza contactului cu coronavirusul, scrie The Guardian.

Unui lucrător de pe ambulanță, Joseph Hoar, i s-a cerut să părăsească locuința în termen de 24 de ore, din cauză că proprietarul era „super nervos” în legătură cu prezența sa în casă.

Paramedicul a descris pentru The Guardian cum a fost evacuat din locuință, din cauză că proprietarul era îngrijorat că ar putea răspândi coronavirusul pe proprietatea sa.

Joseph Hoar, un paramedic pentru serviciul de ambulanță South Western, a scris pe Twitter, sâmbătă seară, că i s-a cerut să părăsească locuința în termen de 24 de ore, printr-un mesaj text, deoarece proprietarul este „super nervos de faptul că are pe cineva de la NHS în casă”.

„Este doar o chestiune de timp înainte să fii infectat”, i-a spus proprietarul pe WhatsApp. „Poți căuta pe Airbnb și îți poți lua lucrurile mâine. Îmi pare rău, în mod normal, nu aș face niciodată acest lucru, dar nu merită să risc. ”

Hoar, care conform profilului său de pe LinkedIn a servit în armată și a lucrat la serviciul de ambulanță din Londra, este unul dintre angajații din sănătate care au raportat că se confruntă cu evacuarea.


Sarah-Jane Marsh, CEO al unei fundații NHS din Birmingham, a declarat că „asistenții sunt evacuați din spații de cazare comune, deoarece oamenii nu doresc să locuiască cu ei în acest moment.”

Un alt chiriaș care lucrează la un spital NHS a declarat că proprietarul dorește să-l dea afară de pe proprietate, din cauza fricii de infecție.

Polly Neate, directorul executiv al Shelter, a declarat: „Deja auzim zilnic de chiriașii îngroziți sau care sunt amenințați cu evacuarea de către proprietari iresponsabili, fiind vorba inclusiv de lucrătorii vitali ai NHS. Acest lucru nu poate fi permis. “

Coronavirus în UK: pacienţii cu suspiciune de coronavirus sunt trimişi să se trateze acasă

Londonezii așteaptă închiderea orașului. Ministrul Sănătății din UK șochează: „Imunizarea colectivă nu a fost niciodată o strategie”

Boris Johnson a anunțat măsuri pentru protejarea chiriașilor și interzicerea evacuărilor în timpul pandemiei. Va fi adoptată o legislație de urgență, astfel încât proprietarii să nu poată evacua locatarii timp de cel puțin trei luni.

Guvernul a confirmat, de asemenea, o suspendare a plății ipotecilor timp de trei luni pentru proprietarii ai căror chiriași nu pot să își plătească chiria din cauza diminuării veniturilor.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]
pacienţii cu suspiciune de coronavirus

Coronavirus în UK: pacienţii cu suspiciune de coronavirus sunt trimişi să se trateze acasă

Imagini sfâșietoare: Oameni infectați de coronavirus întinși pe jos, pe holul unui spital. Situația este alarmantă