in

Român rănit grav după ce s-a aruncat de la 60 de metri de pe stânca Durdle Door din Dorset – VIDEO

Una dintre cele trei persoane grav rănite după ce au sărit de la 60 de metri, de pe stânca Durdle Door din Dorset este un român.

Ministerul Afacerilor Externe a anunțat că un român a fost grav rănit sâmbătă, la Durdle Door, dar în prezent se află în stare stabilă.

Ministerul precizează că Ambasada României la Londra nu a fost contactată, dar s-a autosesizat după ce în media au apărut informații cu privire la naționalitatea victimelor.

„Conform datelor comunicate de către autoritățile locale prin intermediul Biroului Atașatului pentru Afaceri Interne din cadrul ambasadei, printre persoanele afectate în acest incident se afla și un cetățean român. Acesta a fost transportat în stare gravă la o unitate medicală, starea sa fiind stabilă la acest moment. Ambasada României la Londra este în dialog cu autoritățile locale și cu familia persoanei in cauza, fiind pregatita sa acorde asistenta consulara necesara in functie de solicitari”, se arată în comunicatul MAE.

Trei răniți grav, după ce s-au aruncat în apă de la 60 de metri, de pe stânca Durdle Door. Martorii spun că printre săritori erau și români

Ziarul Românesc este singura publicație care a dezvăluit, sâmbătă, faptul că printre săritorii de pe stânca Durdle Door au fost și români.

Incident dramatic, pe 30 mai, pe cunoscuta plajă Durdle Door din Dorset, sudul Angliei. Mai multe persoane au sărit de pe stânci în mare, trei dintre ele fiind grav rănite. Martorii spun că printre cei care au sărit au fost și români.

Imaginile dramatice arată sute de oameni care veniseră la plajă înghesuiți de poliție, în timp ce elicopterele de intervenție au aterizat direct pe nisip.

Poliția din Dorset a fost chemată în jurul orei 15.43 după ce oamenii au raportat mai multe persoane care săreau de pe stânca de la Durdle Door în mare.

Trei dintre săritori au suferit răni grave și au fost preluați de două ambulanțe aeriene.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

redeschiderea spitalelor

Un medic cere redeschiderea imediată a tuturor spitalelor: «Prea mulți pacienți au de suferit, pacienți cu nevoi urgente, cu boli cronice»

asimptomaticii infecta

Studiul care dă totul peste cap: asimptomaticii nu îi pot infecta pe cei din jur