in

„Căutați-vă slujbe mai bine plătite sau munciți mai mult”… sunt sfătuiți britanicii de guvern

munciți mai mult

„Căutați-vă slujbe mai bine plătite sau munciți mai mult”, le-a transmis britanicilor un secretar de stat al guvernului Johnson.

Rachel Maclean, secretar de stat în cadrul Ministerului de Interne, a recunoscut că ideea nu va funcționa pentru toate gospodăriile, dar a spus că soluția pentru unii oameni ar putea fi să caute un loc de muncă suplimentar.

Comentariile vin pe fundalul inflației în creștere, a facturilor la energie în creștere și a prețurilor ridicate la combustibil.

Maclean a declarat pentru Sky News: „Cred că trebuie să ne concentrăm pe termen lung. Avem asupra noastră aceste presiuni pe termen scurt de care suntem conștienți cu toții.”

„Dar pe termen lung trebuie să avem un plan de creștere a economiei și să ne asigurăm că oamenii sunt capabili să se protejeze mai bine, fie că lucrăm mai multe ore sau căutăm un loc de muncă mai bine plătit. Acestea sunt acțiuni pe termen lung, dar pe asta ne concentrăm ca guvern”, a spus aceasta.

Scottish Power: Milioane de clienți vor avea o iarnă îngrozitoare fără intervenția guvernului

Maclean a spus că nu „sugerează pentru moment” că o astfel de opțiune ar funcționa pentru toată lumea. Dar a spus că cei cu capacitate suplimentară ar putea vizita centrele de locuri de muncă pentru a aplica fie pentru mai multe ore, fie pentru un loc de muncă mai bine plătit.


Ian Murray, ministru umbră al cabinetului laburist, a spus că sfatul este „ridicol” și pare să fie din epoca guvernamentală a lui Margaret Thatcher.

„Sună ca instrucțiunile lui Norman Tebbit de genul „urcă-te pe bicicletă” din anii 1980.

„Este atât de îndepărtat de realitate, încât sunt sigur că ministrul știe cât de ridicol este, dar îl vor apăra pe Boris Johnson cu orice preț”.

Secretarul general al confederației sindicale TUC, Frances O’Grady, care solicită un buget de urgență, a declarat: „Oamenii muncii nu au nevoie de prelegeri – au nevoie de ajutor. Milioane lucrează fără probleme, dar încă se luptă să acopere elementele de bază.”

„Este puțin ciudat ca miniștrii să spună oamenilor să găsească un loc de muncă mai bine plătit – mai ales când au condus la o explozie de locuri de muncă prost plătite și nesigure”, a declarat O’Grady.


„Căutați-vă slujbe mai bine plătite sau munciți mai mult”… sunt sfătuiți britanicii de guvern…

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 2 In medie: 5]

fish and chips

Englezii ar putea rămâne fără tradiționalul „fish and chips”

ȘOC în LONDRA: Tânără de 21 de ani, înjunghiată mortal pe o alee la miezul nopții

ȘOC în LONDRA: Tânără de 21 de ani, înjunghiată mortal pe o alee la miezul nopții