in

ȘOC la cimitir! Angajați ai cimitirului, filmați în timp ce taie și rup cadavre în bucăți – VEZI VIDEO

Imagini șocante din cimitirul Flaminio – Prima Porta, din Roma, Italia. După cum scrie „Il Messaggero”, carabinierii au filmat mai mulți angajați ai AMA – Azienda Municipale Ambiente – compania de salubritate a Romei – care taie și rup cadavre în bucăți. Este vorba de cadavrele celor care ar trebui să fie incinerați, dar familiile nu au bani…

Cadavre făcute bucăți la Prima Porta în loc să fie incinerate. Pare a fi scena unui film de groază, în schimb este o nouă anchetă a Procuraturii de la Roma. Mai mulți angajați Ama sunt cercetați pentru înșelăciune și profanare de cadavre.

Cum funcționa afacerea? În cimitire, locul se concesionează pentru 20 sau 30 de ani. Legea italiană impune ca sicriul să fie scos după 20 sau 30 de ani de la înmormântare și, dacă corpul este mineralizat, oasele sunt colectate pentru a fi mutate în osuarul comun, eliberând astfel locul de înmormântare. Totuși, se întâmplă ca în multe cazuri corpul să rămână în stare bună. În acest caz, rudele decedatului sunt obligate să plătească pentru reînnoirea concesiunii sau pentru efectuarea incinerării.

Citiți continuarea în Gazeta Românească

Două noi arestări în cazul celor 39 de cadavre descoperite într-un container frigorific în Essex

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Vești bune de la Universitatea Oxford. Vaccinul anti-Covid19 are „rezultate promițătoare”

Scoția: Băiat de 10 ani, mort după ce a căzut într-o groapă dintr-un șantier