in

Șoc la Liverpool: tânără de 28 de ani ucisă de o ploaie de gloanţe cărora le-a căzut victimă accidental. ”Era o fată minunată”

Șoc la Liverpool: tânără de 28 de ani, descrisă de cei din jur drept fiind “o adevărată frumuseţe”, “ca un model”, a murit tragic, la doar 28 de ani, doborâtă de o ploaie de gloanţe cărora le-a căzut victimă accidental. Cel puţin asta este concluzia anchetatorilor care investighează cazul, scrie presa britanică.

La doar 28 de ani, Ashley Dale, a fost împuşcată mortal, în curtea din spate a unei case din Liverpool, Merseyside.

Citește și: Crimă în Dagenham: bărbat înjunghiat mortal „în drum spre casă de la pub”

Șoc la Liverpool: tânără de 28 de ani ucisă

Totul s-a petrecut pe 21 august, la puţin timp după miezul nopţii. Echipajele de prim-ajutor au intervenit prompt, însă fără sorţi de izbândă. Decesul a fost declarat la spital, acolo unde tânăra a fost transportată de urgenţă. 

Acum, poliţiştii încearcă să elucideze misterul din spatele morţii acesteia. Potrivit Mirror, anchetatorii au confirmat faptul că Ashley Dale nu era, cel mai probabil, ţinta atacului armat.

Lacrimile familiei şi ale apropiaţilor victimei curg fără încetare. “Avem inimile zdrobite. Odihneşte-te în pace, Ashley, dispărută dintre noi pre devreme!”, a scris pe Facebook Paige Elizabeth, în timp ce Kayleigh Elizabeth Crowe a subliniat: “Era o fată minunată”. “Era absolut superbă, frumoasă ca un model”, a mai spus o persoană îndurerată de deces. Ashley este prima femeie din oraş care cade victimă unor asemenea atacuri, în ultimii 17 ani. În 2005, Lucy Hargreaves îşi pierdea viaţa într-un mod similar.

“Este, cu siguranţă, un incident şocant, care a dus la moartea unei tinere femei. Înţelegem cât de înfricoşătoare sunt astfel de lucruri pentru comunitate, iar în următoarele ore şi zile vom discuta cu oamenii pentru a-i asigura că facem tot ce ne stă în putere pentru a-i prinde pe vinovaţi”, a declarat detectivul şef Mark Kameen.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 5 In medie: 3.8]

tomis

Concert The Motans la „Tomis – Luminile istoriei“

Liz Truss anunță ce ar face ca premier: „Sunt gata să apăs butonul nuclear” – VIDEO