in

Șofer român în UK, mort de COVID la 39 de ani. Avea trei copii

Șofer român în UK, mort de COVID la 39 de ani. Avea trei copii

Un șofer român de camion din Marea Britanie a murit din cauza infectării cu COVID-19, în urmă cu câteva zile, iar familia sa are nevoie de ajutorul comunității.

Pentru ca oamenii să poată ajuta familia Sandu a fost deschisă o pagină de donații pe site-ul Go Fund Me, unde s-au strâns deja peste 14.000 de lire sterline.

Pandemia revine în forță în Marea Britanie? Cel mai mare număr de morți de COVID din ultimele șase luni

Costel Sandu avea 39 de ani și era tatăl a trei copii, cu vârste de 10 și 7 ani și 11 luni.

„Sandu Costel, tatăl a trei copii frumoși, în vârstă de 10 ani, 7 ani și 11 luni și un soț iubitor. A fost luat de lângă noi la 39 de ani de un virus mortal numit COVID 19.

Miercurea trecută era plin de dragoste și era aici pentru a-i ajuta pe toți cei care aveau nevoie. Suflet frumos și iubit de toți cei care l-au cunoscut vreodată. Acum, noi, prietenii și familia, vă solicităm ajutorul în acest moment dificil.

Un mic ajutor de la toți pentru o familie care trece acum prin acest moment dificil. A fost șofer de camion, lucrător esențial, lucra pentru MDC Logistics în aeroportul Heathrow, livrând bunuri pentru spitalele care luptă cu COVID-19 și ajutând Marea Britanie să treacă prin acest moment dificil!


Din păcate, a pierdut bătălia cu acest virus mortal. Orice mic ajutor contează, așa că vă rugăm să distribuiți sau să donați cât de puțin, dar care poate însemna enorm pentru o familie care trece printr-un moment foarte dificil! Mulțumim!”


…Șofer român în UK, mort de COVID la 39 de ani. Avea trei copii…

(Mircea MAER – London Office)

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 2 In medie: 4]

75% dintre șoferii români de TIR nu pot intra în Marea Britanie. Nu au PAȘAPOARTE

75% dintre șoferii români de TIR nu pot intra în Marea Britanie. Nu au PAȘAPOARTE

Jurgen Klopp vaccin

Jürgen Klopp: „Nu înțeleg de ce vaccinarea este o restricție a libertății”