in

Tragedie pentru o mamă din Suceava. Fiica ei a murit în Anglia, iar prietenii se mobilizează să-i repatrieze trupul

O româncă din Suceava a murit subit în Anglia, iar prietenii ei se mobilizează pentru a ajuta familia să o repatrieze.

Ioana Constantina Dobocan avea numai 47 de ani și toată lumea a rămas surprinsă când a aflat că a plecat dintre noi.

Vasile Bolohan, un sucevean implicat în mai multe campanii de caritate, a dat tonul strângerii de fonduri pentru repatriere, mai ales că acestea se ridică la circa 4.000 de euro.

„Cel mai greu și dureros lucru de dus pe fața pământului eu cred că este să îți îngropi propriul copil și unicul și de aceea te rog frumos să îmi citești postarea recentă și să te implici cu orice poți să ajutăm o mamă să își îngroape acasă singurul copil. Ajutăm împreună o mamă care are nevoie de noi toți.”

O româncă din UK face carieră: de la un simplu ONG de apărare a românilor, a ajuns expertă în migraţie la ONU

„Vă mulțumesc pentru sprijin în numele mamei și să ferească Dumnezeu pe toată lumea de așa necaz! Persoanele de contact pentru această cauză sunt: Roxana Velehorschi 00 40 (744) 967 501 și Andrei Bacoș 00 40 (741) 993 127. E ora 4 dimineața și nu am somn de grija unei mame și știu că Dumnezeu va trimite exact oamenii de care e nevoie. Vă mulțumesc”, este mesajul postat de Vasile Bolohan.


Contul în care pot fi donați bani pentru această cauză este deschis la Banca Transilvania și are următorul indicativ: RO26BTRLRONCRT0P85429001.

foto: Facebook
Manelistul Dani Mocanu, condamnat la șase luni de închisoare cu executare pentru versurile unei melodii cu peste 22 de milioane de vizualizări pe Youtube

Îngrijorarea în Marea Britanie. Tulpina indiană se răspândește rapid în ciuda numărului mare de vaccinări