in

Romford: Român de 21 de ani ucide violent o femeie pentru a o jefui

Romford: Român de 21 de ani ucide violent o femeie pentru a o jefui

Un tânăr român în vârstă de 21 de ani pledează vinovat după ce ucide violent o femeie, Maria Rawlings, al cărei cadavru a fost găsit în niște tufe, în estul Londrei, în luna mai.

Valentin Lazăr a fost arestat la o săptămână după ce trupul gol al Mariei Rawlings a fost găsit de o persoană care își plimba câinele, în tufișurile de lângă un drum din zona Little Heath, Romford.

S-a descoperit că a suferit răni multiple, inclusiv compresie la nivelul pieptului, coaste fracturate și o rană produsă prin înjunghiere, deși nu existau dovezi de agresiune sexuală.

Se crede că Lazar, din Barking, a urmărit-o pe femeie din autobuz, după ce aceasta a părăsit Spitalul King George din Ilford, unde fusese tratată, înainte de a o ataca, pe 3 mai.

Procurorii au spus că românul „purta probabil un cuțit” și „a dus-o în tufișuri înainte de a o ataca cu violență și, în cele din urmă, să o omoare, pentru a-i fura unele lucruri”.

Imagini șocante în Plaistow: Femeie de 76 de ani ucisă într-o casă din estul Londrei

O șapcă de baseball cu urme ale ADN-ului lui Valentin a fost găsită lângă cadavrul Mariei, în timp ce camerele de supraveghere stradală l-au arătat pe tânăr când o îndruma pe femeie în tufișuri. Acesta a  ieșit singur, 30 de minute mai târziu, cu geanta femeii de mână.

Suspectul a fost identificat ca fiind Lazăr, în urma unui apel al poliției de pe rețelele de socializare.

Familia victimei a lăsat flori lângă tufișul unde a fost găsit cadavrul ei, cu un mesaj care spunea: „Mami. Te iubesc acum, pentru totdeauna și mereu. În această lume nenorocită ai făcut lucrurile mai bune. Pentru totdeauna îngerul meu. Copilul tău cel mare.”

Lazăr și-a recunoscut fapta și va fi condamnat la Old Bailey, la o dată ulterioară.


…Romford: Român de 21 de ani ucide violent o femeie pentru a o jefui…

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 4 In medie: 3.3]

Vaccinurile anti-COVID devin OBLIGATORII prin lege. Prima țară din Europa care face acest lucru

Vaccinurile anti-COVID devin OBLIGATORII prin lege. Prima țară din Europa care face acest lucru

Sajid Javid vaccinarea obligatorie

Va fi vaccinarea OBLIGATORIE în Regat? Ce spune ministrul britanic al Sănătății