in

Ucigașii lui Tudor Simionov, condamnați doar pentru omor prin imprudență. Principalul suspect nu a fost prins încă

Doi indivizi au fost condamnați pentru uciderea românului Tudor Simionov, canotorul român ucis pe 1 ianuarie 2019 la Londra, în timp ce lucra ca agent de securitate la un club. Cu toate acestea, principalul suspect este în continuare căutat de autorități, existând informații că ar fi fugit în Maroc după atac.

Adam Khalil, 21 de ani, din Brent, și Haroon Akram, 26 de ani, din Fulham, au pledat vinovați pentru omor prin imprudență și au fost condamnați de o instanța britanică, a anunțat Poliția metropolitană.

Ossama Hamada nu a fost încă prins

Ossama Hamada, 26 de ani, principalul suspect în acest caz, este căutat de autorități pentru omor, vătămare și agresiune. Se crede că ar fi fugit în Maroc a doua zi după atac.

Potrivit instanței, Simionov era angajat agent de securitate la o petrecere din Park Lane, la 31 decembrie 2018, împreună cu mai multe persoane.

În jurul orei 05:30, inculpații au încercat să intre în incintă, dar personalul de pază le-a interzis accesul.

Adham Khalil

A urmat o altercație în timpul căreia au fost răniți prin înjunghiere mai mulți angajați, mai arată Poliția Metropolitană.

Potrivit camerelor de supraveghere, Tudor Simionov a fost înjunghiat la ora 05:32, în timp ce încerca să intervină într-un atac asupra unui coleg. La 06:05, românul a fost declarat mort din cauza unei lovituri în piept cu o armă albă.

Grupul de atacatori a fost identificat cu ajutorul camerelor de supraveghere, însă nu a fost recuperată niciuna dintre arme. După ce l-au înjunghiat pe Simionov, ucigașii au fugit cu mai multe mașini.

Haroon Akram

În zilele următoare, Khalil a fugit în Maroc și după ce s-a întors la Londra a fost arestat la 29 ianuarie, după ce a încercat să fugă sărind pe o fereastră. Akram a fost arestat tot la 29 ianuarie.

Oficialul a afirmat că „a fost un atac susținut și brutal în care inculpații au acționat împreună ca grup și aveau intenția de a cauza vătămări grave oricui le stătea în cale”.

Logodnica lui Tudor Simionov a lansat un apel către public pentru informații care să ajute la prinderea principalului suspect în acest caz.

Doi suspecți căutați pentru uciderea lui Tudor Simionov. Dacă-i vedeți, sunați la Poliție

VIDEO – Noi imagini de la locul crimei din Park Lane. Se poate vedea cuțitul cu care a fost ucis românul Tudor Simionov

Trei arestări în cazul canotorului român ucis în noaptea de Revelion
Londra. Parlamentul preia controlul asupra Brexit. Boris Johnson anunță o moțiune pentru alegeri anticipate

A violat o femeie, după ce a bătut-o cu bestialitate. Condamnat pentru crimă în România, recidivează în Anglia