in

Noi fotografii cu Boris Johnson la petrecere, în pandemie. Se cere investigarea Poliției Metropolitane: „Nu a vrut să supere Guvernul”

Noi fotografii cu Boris Johnson la petrecere, în pandemie. Se cere investigarea Poliției Metropolitane: „Nu a vrut să supere Guvernul”

În Marea Britanie se cere investigarea Poliției Metropolitane, Boris Johnson primind doar o amendă după ce a apărut în fotografii la petrecere în lockdown.

Potrivit The Mirror, Poliția Metropolitană a emis 126 de notificări cu penalități fixe pentru oficialii guvernamentali, în legătură cu petrecerile organizate la sediul Executivului și la reședința premierului în timpul restricțiilor COVID. De asemenea, premierul a fost acuzat că a mințit Parlamentul.

Organismul de control al poliției a fost îndemnat să investigheze Scotland Yard după ce Boris Johnson a scăpat de investigația de 460.000 de lire sterline.

De altfel, mai multe fotografii au apărut în această după-amiază, în care prim-ministrul apare în timp ce ridică un pahar și bea alcool la o petrecere de la reședința sa.

El a negat că un astfel de eveniment a avut loc și a insistat că toate regulile au fost urmate.

Liberal-democrații au scris Biroului Independent pentru Conduita Poliției, îndemnând să se stabilească cum a ajuns Poliția Metropolitană la concluzia de a acorda o singură amendă lui Boris Johnson.


Acesta a fost amendat pentru că a participat la propria sa petrecere de aniversare a 56 de ani, în iunie 2020.

Scandalul Partygate: Boris Johnson își cere scuze în Parlament. Se va vota pentru investigarea sa

Cu toate acestea Poliția Metropolitană a emis 126 de amenzi, cu 53 de notificări de penalizare fixă ​​(FPNs) pentru 35 de bărbați și 73 pentru 48 de femei.

„Poliția Metropolitană nu a oferit până acum nicio declarație de clarificare cu privire la procesul de luare a deciziilor”, spune opoziția.

Boris Johnson la petrecere. „Poliția nu a vrut să supere Guvernul”

Fostul comisar adjunct al Poliției Metropolitane, Lord Brian Paddick a declarat pentru LBC că Scotland Yard „s-ar putea să nu fi investigat petrecerile atât de conștiincios pe cât ar fi putut, pentru că nu a vrut să supere Guvernul”.

Jo Goodman, co-fondatorul Covid-19 Beaved Families for Justice a declarat: „Ca și restul țării, ne străduim să vedem cum aceste imagini arată altceva decât prim-ministrul încălcând legile după care trăim noi ceilalți.”

„Nu s-au stabilit pragurile de probă folosite pentru a determina dacă ar trebui emise alte amenzi. Rezultatul acestei lipse de transparență este că publicarea unor fotografii precum cea a primului ministru care bea în Downing Street, cu o ocazie pentru care nu a fost amendat, va crea probabil confuzie în rândul populației”, se mai arată în scrisoare.

„Deși aceste imagini nu sunt o surpriză, ele răsucesc din nou cuțitul în rănile familiilor îndoliate”, a reacționat acesta la fotografia cu Boris Johnson.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 2 In medie: 5]

Marea Britanie nu este pregătită pentru creșterea prețului alimentelor: „Va fi o criză mai mare decât cea a energiei”

Marea Britanie nu este pregătită pentru creșterea prețurilor alimentelor: „Va fi o criză mai mare decât cea a energiei”

Elizabeth Line: O nouă linie de tren s-a deschis la Londra. Oamenii au stat la coadă de la miezul nopții