in

VIDEO – Panică într-un avion care zbura din România la Londra. Călătorii au fost evacuați. Miros puternic de fum și combustibil

Panică printre pasagerii unui avion care zbura pe ruta Satu Mare – Londra. Călătorii au fost evacuați de urgență după ce pilotul aeronavei a simțit un miros puternic de fum și combustibil.

Au fost clipe groaznice trăite de oameni, după cum povestesc chiar cei care erau în avion sâmbătă, 22 mai, pe Aeroportul Satu Mare.

Cursa trebuia să decoleze cu destinația Londra și a fost anulată în ultimul moment, scrie Gândul.

Pasagerii au fost evacuați de urgență la ordinul pilotului, care simțise un miros puternic de fum și combustibil în aeronavă. În urma verificărilor efectuate, echipajul de pompieri al Aeroportului Satu Mare a constatat că nu era vorba despre un incendiu. Totuși, ca măsură de precauție, s-a așteptat intervenția și verificarea amănunțită a aeronavei de către echipele tehnice din Debrecen, specializate în astfel de intervenții.

Un avion plin cu români din Londra, la un pas de tragedie pe Aeroportul din Suceava

Unii pasageri s-au declarat nemulțumiți de întârzieri, dar și de modul în care s-a desfășurat evacuarea.

„O stewardesă ne-a spus să ieșim de urgență și să lăsăm bagajele în avion. Asta a fost pe la ora 19.10. Se pare că avionul avea ceva probleme mai grave. A fost și un domn în scaunul cu rotile, avea priority boarding. L-a îmbarcat primul dar, când au spus să eliberăm aeronava, pe el l-au scos ultimul. Iar scaunul i-a rămas în avion”, a declarat un pasager.

Cursa a fost apoi anunțată ca fiind în afara oricărui pericol, iar îmbarcarea pasagerilor a avut loc duminică după amiază.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Număr ȘOCANT de copii morți la naștere în spitale din Anglia. SCANDAL imens în NHS, acuzații de omor corporativ

Efectele BREXIT: Comerțul între Marea Britanie și UE s-a prăbușit în 2021