in

Zbor din România pe Aeroportul Luton, anulat din cauza ceții. Revoltă pe Facebook: „Împărțeau câte o pungă de BakeRolls și o sticlă de apă la 0,5l”

Un internaut și-a manifestat sâmbătă, 11 ianuarie, pe rețeaua de socializare Facebook, nemulțumirea față de de anularea unui zbor al companiei WizzAir România între Târgu-Mureș și Londra – Luton.

Acesta este nemulțumit de modul în care operatorul aerian a gestionat situația călătorilor din Aeroportul Internațional „Transilvania” Târgu-Mureș și a scris un text pe pagina sa de Facebook:

„Sunteti un dezastru mare!!!RUSINE!!!
Azi 11/01/2020 Zborul Tg. Mures-Londra/Luton a fost anulat dupa multe ore de amanare, la cateva ore (2-3) sa vedem ca avionul de la aceasi companie pentru zborul Tg.Mures – Budapesta a aterizat si a si decolat in aceleasi conditii meteo “ceata”!!!dupa care ne anunta ca primim voucher (cupoane pentru mancare), cand am ajuns acolo, imparteau cate o punga de BakeRolls si o sticla de apa Dorna la 0,5l, in plus am mai primit foi cu instructiuni si numere de telefon pentru reprogramarea zborului care este tocmai pe data de 18/01/2020 la o saptamana distanta de zborul anulat!

Intrebarile sunt:

de ce dupa atatea amanari de zbor alt avion a aterizat/decolat in aceeasi conditii meteo “ceata”?
– cine o sa fie responsabil pentru persoanele care isi vor pierde locul de munca?
– cine va deconta banii platiti la transportul pana la aeroport, banii aruncati aiurea pe parcare la aeroport?

Sunt oameni care treabuia sa se intoarca inapoi la munca la inceputul luni cand preturile de zbor ale companiei erau destul de mari, pentru ca se profita!
Cumperi bilet scump ca sa te intorci in timp la munca, se anuleaza zborul, iti face reprogramare la zbor la o saptamana mai tarziu din alta locatie dar cand te uiti… locurile pe care ei ti’au luat bani, acum nu mai sunt rezervate.”


Sursa: zi-de-zi.ro

Doi români au amenințat echipajul unui avion WizzAir Londra-București. Aterizare de urgență la Frankfurt – VIDEO

Cursa WizzAir Constanța-Londra, întârziere de 24 de ore. Ce spun reprezentanții companiei

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Autoturism de 50.000 de euro, căutat de poliţiştii britanici, descoperit la Turnu Măgurele. La volan era un englez

Român urmărit internațional arestat pe Aeroportul Bacău. Avea de gând să ajungă în Londra