in

O diplomă universitară din Regatul Unit te va face candidatul ideal pe piața internațională a muncii
„Nu știu alții cum sunt, însă eu, de când am venit în Londra, mi-am dorit să îmi continui studiile. Să particip la cursurile unei facultăți prestigioase, să am un mentor, să mă integrez în comunitate, să mă dezvolt în domeniul preferat, să stabilesc legături solide cu oameni de la care am ce învăța și să îmi pot îmbunătăți aptitudinile și să îmi fructific pasiunile. Problema este că facultățile din UK nu sunt ieftine. Am fost tare bucuroasă când am aflat că studenții români sunt eligibili pentru sprijin financiar și în anul universitar 2018 – 2019. Dar de unde să încep?”

Acestea sunt gândurile majorității imigranților români din Regatul Unit. Toți au mai multe puncte comune: sunt imigranți, își doresc mai mult, însă nu au posibilitatea financiară să își depășească situația. Marea Britanie are toate atuurile atunci când vine vorba de studii. Este bine cunoscut faptul că o diplomă universitară din Regatul Unit, te va face candidatul ideal pe piața internațională a muncii.

Fie că îți dorești să începi un program de licență sau de masterat, poți beneficia de până la 9250 de lire sterline (pentru licență), respectiv 10.000 de lire sterline (pentru masterat), asemenea celor peste 90% dintre studenții români din Marea Britanie. Și pentru că un student adevărat are nevoie de o cazare pe măsură, se acordă, de asemenea, un ajutor de întreținere de până la 24.000 de lire sterline pe an.

Toate bune și frumoase, însă de unde să începi? Începuturile sunt stângace, sunt timide, sunt grele și pline de necunoscut. De obicei, când nu știi de unde să începi, apelezi la o carte, la o persoană de încredere sau la cineva care deja a străbătut drumul pe care vrei și tu să îl urmezi. Iar ca imigrant, de multe ori, opțiunile sunt limitate la recomandările prietenilor. Însă, dacă ai nevoie de cineva care să îți fie alături la deschiderea acestui drum, care să fie recunoscut ca expert în furnizarea serviciilor educaționale și care îți poate spune pas cu pas de ce ai nevoie ca să ajungi acolo unde îți dorești, îți prezentăm compania Markcon Limited din Londra.

Cine este Markcon Limited?

Markcon Limited este o companie de Marketing și de Consultanță, cunoscută pe scena londoneză ca o firmă în plină dezvoltare care a contribuit la înscrierea cu succes a mai bine de 1500 de studenți în ultimul an.

Orientată spre client, Markcon Limited își propune să fie umărul pe care te poți sprijini atunci când faci un nou pas pe drumul carierei tale și dezvoltării personale, mai exact – atunci când alegi continuarea studiilor. Markcon Limited te îndrumă și este alături de tine în alegerea universității, a cursurilor pe care ți-ar plăcea să le frecventezi și face dorința ta să devină realitate, ajutându-te să întocmești dosarul pentru obținerea finanțării studiilor și răspunzându-ți la orice întrebare. Unde mai pui că toate serviciile de consiliere sunt gratuite, deci vei putea să decizi în cunoștință de cauză dacă Markcon Limited sunt partenerul de care ai nevoie.

Unde ne găsești?

Consultanții noștri sunt dornici să îți răspundă la întrebări. Pe aceștia, îi poți găsi la numerele de telefon  020 31989603/07414227226 sau la adresa de e-mail [email protected].

Ce documente sunt necesare pentru înscriere?

Persoanele care au peste 25 de ani și care nu au nici o diplomă de calificare au nevoie doar de un CV care să ateste experiența profesională de muncă și de recomandări de la locul de muncă. Dacă persoana posedă o diplomă de nivel 3 obținută în Marea Britanie, nu mai este necesar nici un test de admitere în limba engleză.

Cât timp îți vor ocupa cursurile?

Cursurile sunt de 16 ore pe săptămână, astfel că poți oricând opta pentru un job sau să îl păstrezi pe cel actual.

Ce avantaje ai în UK ca student?

Statutul de student oferă multe alte avantaje dacă sunteți studenți: scutirea de taxa de consiliu, reduceri mari la transportul în comun, prețuri speciale pentru studenți pentru bilete la filme, teatre, muzee și multe altele.

Ce faci dacă te răzgândești?

Dacă, din anumite motive, nu vă place cursul pe l-ați ales – nu trebuie să vă faceți griji, deoarece specialiștii vă vor ajuta să vă schimbați cursul fără a pierde finanțarea.

Ce fel de cursuri pot frecventa?

Unele dintre cele mai populare cursuri pe care le puteți frecventa cu ajutorul Markcon sunt: Managementul Afacerilor, Asistență medicală, Sănătate și Asistență Socială, Drept, Contabilitate și Finanțe, Călătorii și Turism. Iar aceasta este numai o parte a cursurilor populare în rândul studenților, deoarece compania cooperează doar cu colegii de încredere și universități cu o bună reputație.

Acestea fiind spuse, Markcon Limited vă așteaptă cu brațele deschise să întocmim împreună documentele necesare pentru obținerea unui împrumut de studii și admiterea în instituții de învățământ superior. Mai mult, compania noastră organizează și cursuri de engleză pentru cei care doresc să își îmbunătățească nivelul.
Ziarul Românesc Weekly, 10 ani de existență

Theresa May, aproape de un acord cu UE? Este gata să accepte nota de plată de 60 de miliarde de euro