in

Povestea de iubire care face furori în presa britanică: ea miliardară, el fost electrician

Petra Ecclestone, în vârstă de 31 de ani, una dintre fiicele miliardarului Bernie Ecclestone, fost director executiv în Formula 1, trăiește o poveste de dragoste suficient de controversată încât presa britanică să fie cu ochii pe ea.

Miliardara a divorțat în octombrie 2017 de James Stunt, un om de afaceri, iar în prezent este logodită cu Sam Palmer. Acesta este un fost electrician și dealer de mașini.

Presa britanică este de părere că cei doi îndrăgostiți formează un cuplu ieșit din comun, având în vedere diferența de statut. Petra Ecclestone este una dintre moștenitoarele averii uriașe a tatălui ei, estimată de Forbes, în 2020, la 3,1 miliarde de dolari.

Pe durata pandemiei provocată de noul coronavirus, Petra și viitorul ei soț (foto) au stat în Croația, dar acum s-au întors la Los Angeles.
În California, cei doi locuiesc într-o vilă luxoasă și se bucură de vremea însorită pe yacht-ul familiei Ecclestone, care valorează, conform presei din Anglia, 31 de milioane de euro.

Petra și Sam au deja un copil împreună, după ce fiica fostului șef din Formula 1 a născut o fetiță în aprilie.

Dragostea nu ţine cont nici de vârstă

În timp ce pentru Petra bat clopote de nuntă, Bernie Ecclestone se pregătește să devină tată la aproape 90 de ani. De altfel, și Bernie Ecclestone va avea curând un copil, în ciuda vârstei sale înaintate. Magnatul britanic, care va împlini 90 de ani pe 28 octombrie, și soţia lui, Fabiana Flosi, în vârstă de 43 de ani, vor avea astfel primul copil împreună, scrie DigiSport.


Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]
Compania TAROM introduce de pe 8 iunie un nou zbor din București spre Londra și retur, iată prețurile și condițiile

Ducesa de York străzile Bucureşti

Ducesa de York a dormit pe străzile din Bucureşti şi a căutat prin gunoaie: «Cartoanele mi-ai ţinut de cald noaptea»