in

Frații Săndulache, proxeneții români care au speriat Europa. Cum își chinuiau și își amenințau victimele: „Vă dau foc!”

Cruzimea de care au dat dovadă frații Săndulache i-a uimit pe magistrații din Oviedo, Spania, care i-au condamnat, în total, la 108 ani de închisoare.

Cristian și Sebastian Săndulache au fost condamnați la 55 și respectiv 53 de ani de închisoare, de către un tribunal spaniol, săptămâna trecută.

Potrivit The Sun, cei doi au fost condamnați pentru tratamentul brutal și umilitor pe care îl aplicau femeilor pe care le forțau să se prostitueze.

Ei au fost acuzați că au violat și au bătut mai multe femei, pe care le-au forțat să lucreze la bordelul lor din Oviedo, în nord-vestul Spaniei.În cursul procesului, anchetatorii au arătat instanței că cei doi și-au introdus bile metalice pe penisuri pentru a le chinui pe femeile pe care le violau.

Frații au fost, de asemenea, acuzați că au tăiat brațul unei femei cu o sabie ninja, după ce au bătut-o așa de rău că a stat la pat o săptămână.

Procurorii au spus că bărbații le atrăgeau pe tinere din România cu promisiunea unei vieți mai bune în Spania – înainte de a le agresa, amenința și umili, în Oviedo.

Cei doi au obligat-o pe una dintre prostituate să mănânce bancnote de 700 de euro, atunci când aceasta nu le adusese destui bani.

„Dacă se va întâmpla din nou, data viitoare vei mânca monede”, au amenințat-o frații Săndulache.

Se presupune că cei doi făceau până la 10.000 de euro pe noapte din exploatarea femeilor.

Unei persoane care îi datora niște bani, Cristian Săndulache i-a spus: „Dacă nu plătești, îi dau foc mamei tale. Și bunici tale îi dau foc”.

„O să te omor, o să-ți pun corpul într-o pungă și o să te duc undeva”, i-a spus acesta unei alte femei.

În afara anilor de închisoare, cei doi bărbați au fost obligați să plătească amenzi substanțiale și despăgubiri pentru victimele lor.

Avocații celor doi au spus că vor ataca durata sentințelor, potrivit El Comercio, citata de The Sun.

Doctorul fals a operat și în Londra. Pacienta britanică: „Am avut noroc că nu m-am infectat”

Bandă de hoți români aruncată în închisoare. Toți recidiviști, unul condamnat pentru crimă în România