in

Hoțul de căței. Șofer român de la Amazon fură schnauzerul de 800 de lire sterline al clientului

Un șofer român de la Amazon a furat cățelul de companie al unui client în timp ce i-a livrat un sac de mâncare pentru animale.

Levi Pîslea, în vârstă de 22 de ani, a sustras schnauzerul din casa lui Richard Guttfield, scrie publicația The Sun.

Richard și familia sa au fost atât de devastați încât l-au contactat chiar pe fondatorul Amazon, miliardarul Jeff Bezos – înainte ca poliția britanică să îl caute pe Pîslea.

Șoferul a furat-o pe Wilma, schnauzerul familiei Guttfield, de la o proprietate din Barnet, în nordul Londrei.Richard, în vârstă de 52 de ani, și fiica sa de 18 ani, Emily, au lansat un apel online pentru a o găsi pe Wilma, după ce cățelușa a fost răpită pe 27 aprilie anul trecut, au arătat magistrații de la Curtea din High Wycombe.

Potrivit procurorului, Guttfield se afla într-o anexă cu un prieten și aștepta o livrare de la Amazon.

Familia locuiește într-o casă lungă, iar șoferii de la Amazon sunt rugați, printr-un anunț de la intrare, să lase pachetul pe prispă.
Richard a spus că juca snooker cu un prieten, iar câinii erau în spatele ușilor, în casă.

„Am contactat Amazonul în ziua în care a dispărut – vineri, dar nu am primit niciun răspuns”, a declarat Richard.

„După patru zile, când sora mea și-a dat seama că nu ajungeam nicăieri, a trimis un e-mail către fondatorul companiei, Jeff Bezos, și i-a cerut ajutorul”, a continuat păgubitul.

Francis Souza, managerul de operațiuni logistice pentru coletele FastUK de la Amazon, a spus că Pîslea, atunci când a fost întrebat, a afirmat că nu știe nimic despre lipsa câinelui, însă o aplicație Amazon Flex a trasat pașii șoferului în jurul casei lui Richard.

În cele din urmă, românul a afirmat că a găsit câinele pe șosea și nu știa al cui este. El a spus că a decis să-l ia acasă și să aștepte și să-l predea poliției, în ziua lui liberă.

Pîslea a fost condamnat pentru furt la 12 luni în folosul comunității, cu condiția să efectueze 150 de ore de muncă neremunerată și să plătească despăgubiri de 705 de lire sterline.

Consulul României la Manchester: «Se va schimba statutul românilor din Marea Britanie, viața lor însă NU SE VA SCHIMBA»

Lira sterlină NU CADE, chiar CREȘTE ușor, deși Brexitul fără acord este tot mai probabil. Care este explicația