in

VIDEO. Acestea sunt bestiile care l-au omorât pe românul Răzvan Sîrbu. L-au ucis cu o scândură și o macetă. Motivul psihopaților: „A fost amuzant”

Cei doi tineri care l-au ucis pe românul Răzvan Sîrbu în primăvara anului trecut au fost găsiți vinovați de crimă și își așteaptă sentința care va fi dată marți, 16 ianuarie de Curtea din Maidstone.

Charlie White (foto dreapta) și Alex Macdonald (foto stânga) l-au omorât pe Sîrbu, în vârstă de 21 de ani, cu o scândură de lemn și o macetă, a decis instanța.

Corpul lui Sîrbu a fost găsit pe 7 mai anul trecut câinele unui localnic în pădurea din apropierea localității Maidstone, Kent. Românul suferise traume severe la cap și trup. De asemenea, prezenta fracturi craniene, precum și leziuni semnificative, inclusiv coaste rupte.


Costel de "La Bloc" recomanda opaltransfer.com

Instanța a dat publicității imagini de la o cameră de supraveghere a unui parc din apropiere care l-a surprins Charlie White în timp ce își ardea hainele pline de sânge.

Poliția a găsit, de asemenea, o haină purtată de Mcdonald care avea urme de sânge cu ADN-ul lui Sîrbu.

De asemenea, detectivii au descoperit o conversație în care White îl întreba pe Mcdonald de ce a trebuit să îl lovească pe român în față. Acesta din urmă i-a răspuns: „Mi s-a părut amuzant”.

În timpul interogatoriului de la poliție, White avea o declarație pregătită în care a susținut că planificase să fure o mașină de tuns iarba dintr-o grădină din Maidstone, în ziua crimei.

El a susținut că avea un satâr asuora sa pentru a se proteja. White a susținut că un om care vorbea o limbă străină a încercat să îl atace. El a recunoscut că l-a lovit pe Sîrbu de mai multe ori. White a declarat că a acționat în legitimă apărare.

James Buckley, un al treilea participant, care a susținut că nu este capabil să se prezinte la proces, a fost acuzat la rândul său de crimă și va fi judecat ulterior.Juriul l-a găsit implicat în actul de ucidere a lui Răzvan Sirbu.

Inspectorul șef Tony Pledger, de la poliția din Kent, a declarat: „A fost un atac absolut fără sens asupra unui tânăr care nu avea prea multe șanse să se protejeze. Răzvan Sîrbu a fost supus unei bătăi oribile care a fost în întregime neprovocată. El a fost bătut repetat, suferind o serie de leziuni îngrozitoare ca urmare a unui atac sălbatic”.

Mama lui Răzvan Sîrbu, Marinela Gafița, a declarat la BBC că moartea fiului său a distrus-o.

„A venit în Regatul Unit unde spera să își găsească o slujbă și să își facă un viitor mai bun. Am crezut că va fi un nou început plin de speranță, dar s-a dovedit a fi sfârșitul iubitului meu fiu”, a declarat femeia.

Bunica luI Răzvan, Angela Gafița, cea care l-a crescut de mic, a spus că tânărul își luase diploma de bucătar înainte cu nouă luni de a fi ucis.

„Venise în Marea Britanie pentru a face ceva, dar niciodată nu m-am gândit pentru o secundă că nu se va mai întoarce acasă, că nu o să-l mai văd niciodată”, a spus femeia îndurerată.

Răzvan Sîrbu, ucis cu bestialitate în Kent. Acuzatul se apără și invocă legitima apărare: „Am crezut că vrea să mă taie în două”

Cazul uciderii românului Răzvan Sîrbu. Acuzatul: „Ne-am apărat, nu a fost un atac”

Puteți obține pensie internațională dacă ați lucrat în mai multe țări. Iată ce trebuie să faceți

Vă imaginați cum ar arăta un interviu cu Mihai Eminescu în 2018? Luceafărul răspunde peste timp: «Răul esenţial care ameninţă vitalitatea poporului nostru este demagogia»