in

121.000 de români și bulgari munceau în UK în luna octombrie

Un număr de de 121.000 de cetățeni din România și Bulgaria munceau, în septembrie, în Marea Britanie, potrivit Biroului Național de Statistică. Este o creștere cu 19.000 de persoane față de aceeași lună a anului 2012. Mii de români și bulgari sunt așteptați să ajungă în Marea Britanie de la anul, o dată cu ridicarea restricțiilor de muncă, se arată în Daily Express.

Parlamentarul conservator Peter Bone a declarat cu privire la acest aspect: „Creșterea a avut loc în timp ce restricțiile de muncă sunt încă în vigoare.”



„Atunci când restricțiile vor fi eliminate va exista o creștere semnificativă a numărului de oameni care vor veni în Marea Britanie din Bulgaria și România. Acest lucru va cauza o problemă serioasă. Ne băgăm capul în nisip dacă ne gândim că acest lucru nu se va întâmpla.”

Românii, printre primii la aplicațiile NINo

Numărul muncitorilor români și bulgari a crescut cu 26%. Presa britanică: A început invazia!

La rândul său, președintele MigrationWatch, organizație anti-imigrație, sir Andrew Green, a spus: „Această creștere substanțială înainte ca piața noastră de muncă să fie complet deschisă, este cu siguranță un indiciu clar că va fi un aflux semnificativ anul viitor.”

100.000 de români și bulgari muncesc în Marea Britanie

Liderul partidului extremist UKIP, Nigel Farage, a declarat, de asemenea, că aceste cifre arată clar că un număr mare de români și bulgari au ales deja Marea Britanie: „O creștere cu 19% într-un an demonstrează pericolul deschiderii ușilor noastre de la 1 ianuarie. Nu știm cât de mulți vor veni, dar mesajul de la frontierele deschise este foarte clar. De ce să riscăm?”

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Dan Petrescu, aproape de împlinirea visului. Dorit în Premier League

Europarlamentarul Cătălin Ivan: Daily Express promovează scenarii false