in

Crema pentru mușcături de ploșnițe ”epuizată”, infestările cresc rapid în Marea Britanie

Crema pentru mușcături de ploșnițe ”epuizată”, deoarece infestările cresc rapid în Marea Britanie. Infestările sunt în creștere în toată țara, iar unele farmacii din Marea Britanie se luptă să stocheze crema cu hidrocortizon, folosită pentru tratarea mâncărimilor cauzate de mușcături.
>>> Româncă sosită la Luton, când mașinile au început să explodeze: „Am crezut că sunt focuri de armă”

Crema pentru mușcături de ploșnițe ”epuizată”

Tratamentul împotriva mușcăturilor de ploșnițe este la mare căutare, iar unele farmacii sunt în criză de medicamente, pe măsură ce infestările cu insecte dăunătoare cresc în Marea Britanie, scrie Mirror.

Se spune că crema cu hidrocortizon este în criză, iar experții medicali au avertizat populația că s-ar putea să întâmpine dificultăți în achiziționarea tratamentului în următoarele săptămâni. Firmele de dezinsecție au raportat că au fost “inundate” de apeluri în legătură cu aceste insecte, iar crema cu hidrocortizon este folosită pentru tratarea mușcăturilor, deoarece ameliorează mâncărimea.
>>> Prețurile caselor din Marea Britanie înregistrează cea mai mare cădere din 2009

În timp ce ploșnițelede pat nu sunt considerate periculoase, deoarece nu transmit boli, o mușcătură poate duce la reacții alergice grave în rândul unor persoane și pot face viața destul de supărătoare dacă aveți o infestare. De asemenea, insectele enervante pot trăi până la un an în gospodării înainte de a muri și este un adevăr nefericit că nu există o soluție rapidă dacă aveți o infestare acasă.

”Este foarte probabil ca penuria să se agraveze”

Sri Kanaparthy, un farmacist cu sediul în Durham, s-a străduit să refacă stocul de cremă cu hidrocortizon. El a explicat că toți furnizorii săi de medicamente sunt “pe stoc”.

“Este foarte probabil ca penuria să se agraveze și mai mult dacă mai mulți oameni au nevoie de cremă”, a declarat el pentru The Sun. Dr. Leyla Hannbeck, de la Asociația Farmaciilor Multiple Independente, a adăugat: “Nu știm sigur câte farmacii au crema în stoc în acest moment”.

Profesorul Mary Cameron, profesor de entomologie medicală la London School of Hygiene & Tropical Medicine, crede că vremea mai caldă ar putea fi un motiv pentru care vedem un număr crescut de ploșnițe de pat. “Se datorează faptului că vremea a fost atât de blândă și am avut o vară prelungită, iar majoritatea insectelor preferă căldura și umiditatea, deoarece astfel se pot reproduce rapid”, a spus ea.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 2 In medie: 4.5]

Incendiu la aeroportul Luton

Româncă sosită la Luton, când mașinile au început să explodeze: „Am crezut că sunt focuri de armă”

detinuti uk

Mii de deținuți din Marea Britanie vor fi eliberați mai devreme, pușcăriile sunt supraaglomerate