in

”Găștile organizate” fură la comandă din supermarketuri în Marea Britanie, mai ales băuturi alcoolice scumpe

”Găștile organizate” fură la comandă din supermarketuri în Marea Britanie, mai ales băuturi alcoolice scumpe. White, șefa grupului de mari magazine care deține și supermarketurile Waitrose, a declarat că nu este “o exagerare” să descrie schimbarea ca fiind o epidemie. Ea a exprimat temeri pentru siguranța angajaților din magazinele sale, în contextul în care “bandele organizate” de hoți din magazine vizează articole de mare valoare, cum ar fi sticlele de băuturi spirtoase.
>>> Cum ești dat afară din casă la Londra „fără vină”: 300 de cazuri pe săptămână. ”Profund îngrijorător”

”Găștile organizate” fură la comandă din supermarketuri în Marea Britanie

“Se simte ca și cum în ultimul an am trecut de la a pune șase ouă în plus în coșul de cumpărături pentru care nu ai plătit la bande organizate care fură la comandă într-un mod pe care îl consider profund șocant”, a spus ea, citată de The Guardian.

Un magazin Waitrose a fost jefuit de o bandă care căuta o anumită marcă de gin și care, când a constatat că nu mai era pe stoc, a spus personalului: “Nu vă faceți griji – ne vom întoarce luni”. Membrii bandei știau că ginul va fi reaprovizionat în timpul weekend-ului, a declarat White la o întâlnire.
>>> Suplimentul de 600 de lire sterline va intra în conturile bancare a milioane de rezidenți din Regatul Unit

White a susținut apelurile pentru o infracțiune agravată la nivel britanic de agresiune sau abuz asupra unui lucrător din comerțul cu amănuntul – așa cum există deja în Scoția – care ar atrage după sine pedepse mai dure, ar obliga poliția să înregistreze toate incidentele de infracțiuni din comerțul cu amănuntul și ar permite alocarea de mai multe resurse. Ea a declarat anterior că John Lewis a suferit o creștere a furturilor de 12 milioane de lire sterline de la an la an.

Hoți fură de sute de milioane de lire pe an

Mai mulți retaileri importanți au ridicat problema, șeful lanțului de magazine alimentare Co-op, Matt Hood, declarându-se frustrat de lipsa de acțiune împotriva hoților care au costat afacerea 33 de milioane de lire sterline în prima jumătate a anului 2023.

White a declarat că încă nu a văzut un “impact material pe teren” ca răspuns la cererile retailerilor pentru un răspuns mai mare al poliției la furtul din magazine. Eșecul de a face acest lucru a redus teama de pedeapsă pentru infractori și a semnalat o “ruptură profundă a contractului social” pentru public și mediul de afaceri, a adăugat ea.

Ea a spus că pentru a revigora străzile mari în general este nevoie de un acord între partide pentru un plan pe termen lung privind o serie de măsuri “de la taxe la transport” care ar putea ajuta comunitățile să se dezvolte.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Evacuări fără vina chiriașilor -

Cum ești dat afară din casă la Londra „fără vină”: 300 de cazuri pe săptămână. ”Profund îngrijorător”

drone amazon

Pachetele Amazon vor fi livrate cu drone în Marea Britanie până la sfârșitul anului viitor