in

Suplimentul de 600 de lire sterline va intra în conturile bancare a milioane de rezidenți din Regatul Unit

Suplimentul de 600 de lire sterline va intra în conturile bancare a milioane de rezidenți din Regatul Unit. DWP oferă data exactă a transferurilor.

Milioane de gospodării din Marea Britanie au dreptul la alocația pentru combustibil de iarnă, care poate ajunge până la 600 de lire sterline. Dacă v-ați născut înainte de 25 septembrie 1957, vă puteți aștepta să vedeți acesti bani fără taxe depuși în contul dvs. bancar de îndată ce luna viitoare.
Bonus de 600 lire sterline pentru încălzirea locuințelor în Marea Britanie. Cine se califică?

Cine are dreptul la indemnizație?

Pentru a beneficia de Indemnizația de combustibil de iarnă și Alocația de trai pentru pensionari, trebuie să îndepliniți mai multe condiții. În primul rând, trebuie să fiți născut înainte de 25 septembrie 1957. În al doilea rând, trebuie să fi locuit în Regatul Unit cel puțin o zi între 18 și 24 septembrie 2023, potrivit gov.uk.

Dacă nu îndepliniți aceste condiții, dar locuiți în Elveția sau într-o țară din Spațiul Economic European (SEE), puteți solicita în continuare alocația dacă aveți o conexiune „adevărată și suficientă” cu Regatul Unit.
► Mii de gospodării din Marea Britanie vor primi un grant de 7.500 de lire sterline: „Nu va trebui niciodată rambursat”

Care sunt sumele indemnizațiilor?

Suplimentul de 600 de lire sterline – Cantitățile de combustibil pentru iarnă variază în funcție de situație. Aici sunt cateva exemple:
Dacă vă calificați și trăiți singur: 500 GBP până la 600 GBP
Dacă sunteți eligibil și locuiți cu o persoană sub 80 de ani care este și ea eligibilă: 250 GBP până la 350 GBP
Dacă sunteți eligibil și locuiți cu o persoană de peste 80 de ani care este și ea eligibilă: 250 GBP până la 300 GBP.
► Zeci de mii de clienți de energie vor primi 50% reducere la facturile lor în această iarnă – vă calificați?

Suplimentul de 600 de lire sterline – Cum să depun o cerere?

Dacă nu ați mai primit niciodată indemnizație de combustibil pentru iarnă, trebuie să solicitați doar dacă nu primiți nicio prestație sau pensie. Puteți face acest lucru prin telefon sau prin poștă.

Dacă ați primit deja alocația pentru combustibil de iarnă, nu trebuie să solicitați decât dacă v-ați amânat pensia sau v-ați mutat în Elveția sau într-o țară din SEE de la ultima plată.

Când voi primi alocația?

Plățile alocațiilor de iarnă pentru combustibil vor începe la 1 noiembrie și vor dura până la sfârșitul lunii decembrie. Dacă nu primiți plata până la 26 ianuarie 2024, trebuie să contactați Centrul de plăți de iarnă la 0800 731 0160.

Alocațiile de iarnă pentru combustibil reprezintă un ajutor financiar important pentru multe gospodării din Marea Britanie. Dacă vă calificați, vă puteți aștepta să vedeți numerar suplimentar în contul dvs. bancar în noiembrie. Asigurați-vă că știți toate detaliile și condițiile pentru a profita de această oportunitate.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 7 In medie: 3.4]

Pensiile românilor care au muncit în Marea Britanie

Vești bune pentru românii care au muncit în Marea Britanie și s-au retras la pensie în România

Evacuări fără vina chiriașilor -

Cum ești dat afară din casă la Londra „fără vină”: 300 de cazuri pe săptămână. ”Profund îngrijorător”