in

Peste 1.000 de incidente raportate în depozitele Amazon din Anglia

Peste 1.000 de incidente raportate în depozitele Amazon din Anglia

Peste 1.000 de incidente de rănire gravă în depozitele Amazon au fost raportate organismelor de sănătate și siguranță începând cu 2016, este concluzia unei anchete a sindicatului GMB din Marea Britanie.

În intervalul 2020-2021 au fost raportate 294 de incidente, în creștere ușoară față de anul precedent (231). GMB arată că cifra reală ar putea fi mult mai mare, deoarece nu toate autoritățile locale au răspuns la sondaj.

Locațiile Amazon cu cele mai multe incidente raportate în ultimii 5 ani includ Coalville (95), Dunfermline (93) și Manchester Sunbank Lane (87). Central Bedfordshire a avut cele mai multe raportări către autorități locale, 135 dintre ele fiind raportări de vătămări grave.

Gigantul Amazon, vânzări de peste 20 miliarde de lire sterline în UK. Ce impozite a plătit statului britanic

Rapoartele autorităților locale dezvăluie mai multe motive de îngrijorare, inclusiv rănirea lucrătorilor în timpul operațiunilor, condiții de muncă nesigure, preocupări legate de Covid-19 și standarde de securitate precară în locații.

Date noi obținute de sindicat arată, de asemenea, că au fost efectuate peste o mie de apeluri la ambulanță în aceeași perioadă – și că numărul apelurilor a crescut cu 56% în timpul pandemiei (între 2019/2020 și 2020/21).

În ciuda declarației oficiale a Amazon conform căreia „marea majoritate a apelurilor la ambulanță efectuate din clădirile noastre sunt legate de condiții medicale preexistente”, autoritățile au declarat că au fost semnalate răniri că urmare a evenimentelor traumatice precum și cazuri de Covid-19.


Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 6 In medie: 4]

Zeci de tone deșeuri din Marea Britanie, descoperite în Portul Constanța

Zeci de tone de deșeuri din Marea Britanie, descoperite în Portul Constanța

război împotriva Guvernului britanic

„Atacați centrele de vaccinare, școlile și primăriile!”. Grupurile anti-vaccin se pregătesc de război împotriva Guvernului britanic