in

Rusia atacă Ucraina. Vicepremierul britanic: „Trebuie să ne pregătim pentru mai rău”

Rusia atacă Ucraina. Vicepremierul britanic: „Trebuie să ne pregătim pentru mai rău”

Vicepremierul britanic, Dominic Raab, a vorbit la Good Morning Britain despre poziția Regatului Unit în ceea ce privește atacul Rusiei asupra Ucrainei.

Raab a avertizat că „trebuie să ne pregătim pentru mai rău” în ceea ce privește atacul Rusiei, scrie The Mirror.

Raab a fost întrebat de către prezentatoare: „Excludeți acțiunea militară directă împotriva Rusiei cât timp conflictul rămâne în Ucraina?”

Oficialul a răspuns: „Am fost avocat în materie de crime înainte de a deveni politician și am văzut o mulțime de filmări îngrozitoare, dar nu sunt niciodată diluate în mintea mea, în inima mea și ceea ce vedem este într-adevăr chinuitor. Cred că trebuie să ne pregătim pentru mai rău. Ne-am stabilit poziția în care nu ne vom angaja direct militar cu Rusia.”

„Ucraina nu este membră NATO și, prin urmare, procedurile de alianță NATO nu se aplică în același mod, dar vom face totul în afară de asta, am furnizat deja rachetele antitanc”, a continuat el.

Boris Johnson: „Putin va simți consecințele invadării Ucrainei”. Premierul britanic vizitează Polonia și Estonia

„Ceea ce vă pot spune este că Liz Truss [ministrul de Externe] va acționa, ea vorbește astăzi la ONU despre mecanismele de păstrare a dovezilor eventualelor crime de război”, a continuat Raab.


„Și procurorul Curții Penale Internaționale a spus că se uită cu foarte multă atenție la situația din Ucraina și noi vom sprijini, Regatul Unit va sprijini mijloacele practice prin care oamenii să răspundă pentru comiterea oricăror crime de război”, a adăugat Raab.

Raab a fost chestionat cu privire la faptul că Marea Britanie „este restrictivă” în ceea ce privește refugiații care trebuie să fugă din Ucraina.

„Dacă mama dumneavoastră ar fi în Ucraina chiar acum, nu ați vrea ca ea să fie aici cu tine?”, a fost întrebat politicianul conservator.

„Înțeleg de ce pui întrebarea, pur și simplu nu pot răspunde la fiecare caz și nu pot specula, de asemenea, asupra cazurilor individuale, ci până la 100.000, așa că ideea este că Regatul Unit va intensifica asta, avem o tradiție mare în această țară și ne vom face partea noastră”, a declarat Raab.


///Rusia atacă Ucraina. Vicepremierul britanic: „Trebuie să ne pregătim pentru mai rău”///

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Cât timp au britanicii să reacționeze în cazul unui ATAC NUCLEAR din partea Moscovei

Cât timp au britanicii să reacționeze în cazul unui ATAC NUCLEAR din partea Moscovei

ULTIMA ORĂ! GREVĂ pe toate LINIILE DE METROU din LONDRA.  Marți și joi nu vă veți putea deplasa

ULTIMA ORĂ! GREVE pe toate LINIILE DE METROU din LONDRA.  Marți și joi nu vă veți putea deplasa