in

Tânăr de 21 de ani, din Scoția, condamnat pe viață pentru omor și agresiune sexuală, victimă fiind sora sa

Tânăr de 21 de ani, din Scoția, condamnat pe viață pentru omor și agresiune sexuală, victimă fiind sora sa. Un bărbat care și-a agresat sexual și apoi și-a ucis sora adolescentă a fost condamnat de un tribunal din Scoția. Connor Gibson, în vârstă de 21 de ani, a fost găsit vinovat în iulie de atacarea și apoi uciderea lui Amber Gibson, în vârstă de 16 ani, într-o agresiune “cu adevărat malefică” în Cadzow Glen din Hamilton, South Lanarkshire, în noiembrie 2021.
>>> Nebunie în Edgware, cartierul românilor: zeci de persoane la coadă pentru a vedea un „one bedroom” de 1.300 lire pe lună

Tânăr de 21 de ani, din Scoția, condamnat pe viață

El a fost condamnat la închisoare pe viață, luni, la Înalta Curte din Livingston, de către Lord Mulholland, fără drept de eliberare condiționată automată.

Gibson a negat că ar fi fost implicat în moartea ei, dar a fost condamnat după un proces de 13 zile la Înalta Curte din Glasgow pentru că a dezbrăcat-o, a agresat-o sexual cu intenția de a o viola, i-a provocat traumatisme cu un corp contondent la cap și pe corp și a strangulat-o.

La pronunțarea sentinței, Mulholland i-a spus: “Ați bătut-o la cap, rupându-i nasul, i-ați scos hainele și ați agresat-o sexual cu intenția de a o viola, apoi ați strangulat-o manual. “Ultima persoană pe care a văzut-o a fost pe tine, fratele ei, strangulând-o de moarte. Ceea ce ai făcut a fost cu adevărat rău”.
>>> UK, cea mai scăzută natalitate din ultimii 20 de ani. Salvarea vine de la străini, dar „mamele indiene le-au depășit pe românce”

Concluzii ale anchetei

Petele de sânge de pe jacheta lui Gibson au fost compatibile cu cele ale lui Amber; ADN-ul său a fost găsit, de asemenea, pe pantalonii scurți ai acesteia, care fuseseră rupți, și în mai multe locuri. Gibson a declarat în fața instanței că a fost “complet pierdut” în ceea ce privește motivul pentru care ADN-ul său a fost găsit pe ea.

Acuzarea a prezentat imagini de pe camerele de supraveghere care îi arată pe frați împreună în acea seară. După ce a ucis-o, Gibson a sunat la casa copiilor surorii sale pentru a pretinde că aceasta este încă în viață.

“Amber și-a pierdut viața din mâinile cuiva pe care l-a iubit și în care a putut avea încredere în circumstanțe în care ar fi trebuit să fie încrezătoare în propria siguranță”.

În timpul procesului lui Gibson și Corrigan a ieșit la iveală faptul că Amber fusese anterior violată de un alt bărbat, Jamie Starrs, într-un caz care nu avea legătură cu acesta, mai devreme în 2021.

Starrs a fost găsit vinovat de acea agresiune, comisă la domiciliul său din Bothwell, Lanarkshire, la Înalta Curte din Lanark la începutul lunii iulie și a fost închis pentru 10 ani și jumătate în august.

sursa: theguardian.com

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 2 In medie: 5]

Creșteri record la chirii în Marea Britanie

Nebunie în Edgware, cartierul românilor: zeci de persoane la coadă pentru a vedea un „one bedroom” de 1.300 lire pe lună

Oficiul Meteorologic anunță un val de căldură arzător în Marea Britanie

Avertizare urgentă: Marea Britanie se pregătește pentru un val de căldură arzător de 7 zile. „Risc crescut de mortalitate”