in

Nebunie în Edgware, cartierul românilor: zeci de persoane la coadă pentru a vedea un „one bedroom” de 1.300 lire pe lună

Creșteri record la chirii în Marea Britanie

Coadă pentru un „one bedroom” în Edgware – O coadă curioasă pe un trotuar în nordul Londrei s-a dovedit a fi formată din oameni care doreau să vadă un apartament cu 1 pat pentru 1.300 de lire sterline. „Cel puțin 20 de persoane” stăteau la coadă pentru a vedea locuința de 1.300 de lire sterline pe lună în Edgware. Cu „billuri”, locuința ajunge la 2.000 de lire pe lună. Exagerat, puțin spus.
>>> Zeci de români au ajuns să doarmă pe străzi în Londra. „Nu avem bani nici de mâncare”

Coadă pentru un „one bedroom” în Edgware

Coadă pe o stradă din Edgware, cartier unde locuiesc foarte mulți români, pentru a vedea un apartament cu un singur pat. O influenceră TikTok de la @solaceojotule a invitat urmăritorii să i se alăture în ultima sa misiune de vânătoare de case, de data aceasta în Edgware.
>>> Chiriile din Marea Britanie cresc într-un ritm record, „cea mai mare rată din 2006”

După cum spune ea în videoclipul ei: „Aceasta nu este o coadă la bancă, nici nu este o coadă la o gară, toți acești oameni de aici sunt aici să vadă o casă”. Coada pare multă lume adâncă, cu limbajul corpului al celor mai mulți te fac să presupui că au fost acolo de ceva vreme. Asta evidențiază absurditatea actualei piețe de închiriere din Londra.

În videoclip, vedem că apartamentul are o dimensiune decentă și costă 1.300 de lire sterline și @solaceojotule a făcut o ofertă, dar din păcate nu a primit-o, deoarece concura cu „cel puțin 20” de oameni care stăteau la coadă cu ea.

@solaceojotule House hunting in London part 4 #londonlife #londonhousing #londonhousehunting ♬ What Was I Made For? [From The Motion Picture "Barbie"] – Billie Eilish

Nebunia pieței imobiliare

Coadă pentru un „one bedroom” în Edgware – Mulți oameni din comentarii au remarcat nebunia pieței imobiliare, având în vedere prețul pentru un apartament în Zona 5, deși credeau că Edgware se află în Zona 4. O persoană a spus: „1300 lire pentru un apartament de consiliu în Zona 4, este sălbatic.”

O altă persoană a comentat: „1300 lire pentru închiriere. Acum adăugați utilitățile esențiale și taxa de consiliu. Plătești 2000 lire pentru un apartament în Edgware. Vremuri înfricoșătoare”.

Prețul mediu al proprietăților în Edgware a fost de 634.530 de lire sterline în ultimul an, potrivit Rightmove. Apartamentele vândute cu o medie de 406.926 lire. Între timp, o privire rapidă la cele mai recente listări Zoopla pentru apartamente cu un dormitor din Edgware arată că există doar două listate care sunt mai ieftine de 1.300 de lire sterline pe lună, dintre care una este o garsonieră, iar cealaltă care arată doar o cameră cu o mașină de spălat și frigider la capătul patului, dar este descris ca un apartament, scrie MyLondon.
>>> Cutremul imobiliar în Marea Britanie: numărul proprietarilor care vând crește pe măsura creșterii ratele ipotecare

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 5 In medie: 3.4]

omicron ba5

Noua tulpină de Covid dă oamenilor un simptom ”ciudat” noaptea, a depășit Omicron în Marea Britanie

ucis sora

Tânăr de 21 de ani, din Scoția, condamnat pe viață pentru omor și agresiune sexuală, victimă fiind sora sa