in

O tânără campioană profesionistă de ciclism din România s-a sinucis la o vilă din vestul Angliei

O tânără campioană profesionistă de ciclism din România s-a sinucis la o vilă din Anglia, sudul comitatului Shropshire. Zsuzsa Gyurka, în vârstă de 26 de ani, care locuia în mod normal în South Kensington, Londra, a fost găsită decedată într-un dormitor de la Mawley Hall, în apropiere de Cleobury Mortimer, pe 9 martie 2023.
>>> Marea Britanie: Cu cât îmi poate ridica chiria proprietarul? Regulile după creșterea ratei dobânzii

În cadrul unei anchete desfășurate joi s-a aflat că tânăra suferea de insomnie și depresie și că a mai încercat să își ia viața. Ea a fost descrisă în instanță la vechiul tribunal, la Shirehall, Shrewsbury, ca fiind interesată de natură, de călărie și de șerpi.

Era o biciclistă pasionată încă din adolescență.

În perioada 2010-2014, ea a câștigat o serie de curse de profil și fusese campioană națională de ciclism în România. Era ambițioasă și își părăsise țara natală pentru prima dată în Elveția, înainte de a veni în Marea Britanie în urmă cu aproximativ trei ani.

Dar ancheta a descoperit că ea se izolase de familia sa și le spusese că își poate gestiona singură depresia. Ea le spusese mamei și surorii sale pe Facebook messenger, pe 3 martie, că nu dorește să comunice cu ele.

Medicul legist asistent Heath Westerman a declarat că alerta a fost dată atunci când doamna Gyurka, invitată la sală, nu s-a prezentat la ceașca ei obișnuită de ceai cu Robert Metcalf, un agent de securitate al localului. Ea fusese văzută cu o zi înainte, dar nu existau motive de îngrijorare.

Din păcate, trupul tinerei a fost găsit decedat într-un dormitor, după ce nu s-a putut lua legătura cu ea pe un telefon mobil. O anchetă a poliției a concluzionat că nu au existat circumstanțe suspecte.

Dl Westerman a declarat: “Sunt convins că ea însăși a comis acest act și că a avut intenția de a-și pune capăt vieții. “Concluzia mea, în funcție de probabilități, este sinucidere”.

sursa: shropshirestar.com

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Aeroportul din Brașov nu mai are zboruri

Aeroportul din Brașov nu mai are zboruri către Marea Britanie, Italia sau Spania, acolo unde românii au nevoie: ”Pare sabotat!”

documentele de călătorie ale copiilor

Poliția de frontieră avertizează: atenție la documentele de călătorie ale copiilor! Sute de călătorii sunt întrerupte din cauza lipsei de informare