in

Număr record de tineri din Marea Britanie „supuși riscului de exploatare” în această vară

În această vară, un număr record de copii din Marea Britanie sunt expuși riscului de a fi exploatați sexual și criminal, deoarece criza costului vieții face ca majoritatea familiilor să nu-și poată permite activități în timpul vacanței.
>>> Acest aeroport din Marea Britanie anulează limita de 100 ml de lichide în bagajul de mână

Număr record de tineri din Marea Britanie „supuși riscului de exploatare”

Cea mai mare organizație caritabilă pentru copii din Marea Britanie, Barnardo’s, a lansat acest avertisment după ce un sondaj de opinie a arătat că șase din zece părinți vor avea dificultăți în a-și permite cluburi, în a-și lua liber de la serviciu sau în a merge în excursii cu familia în timpul vacanței școlare de șase săptămâni.

În Anglia și Țara Galilor există peste 5 milioane de copii cu vârste cuprinse între 11 și 17 ani, iar experții consideră că un număr semnificativ de copii sunt acum supuși unui “risc mai mare” de exploatare și nu vor fi supravegheați de un adult, fie online, fie în lumea exterioară.
>>> Vedeta TV și fosta Miss Bikini moare „în mod neașteptat” la 32 de ani. „Era un suflet frumos”

Un lucrător din prima linie pentru Barnardo’s a declarat că criza costului vieții continuă să împingă familiile în sărăcie și îi face pe copii din ce în ce mai vulnerabili în fața bandelor criminale.

“În acest moment, cel mai simplu mod pentru [tinerii pe care îi sprijină] de a face rost de bani în plus pentru a avea un pic de mâncare, apă caldă, pentru a pune curentul electric, este să facă trafic de droguri”, a spus acesta.

Potrivit sondajului, mai mult de jumătate dintre copiii chestionați s-au declarat îngrijorați de faptul că se vor plictisi și nu vor avea nimic de făcut în timpul vacanței de vară.

La fel de îngrijorătoare este și constatarea că aproape unul din 10 copii a declarat că intenționează să se întâlnească în această vară cu o persoană pe care a cunoscut-o online.

sursa: The Guardian

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 3 In medie: 5]

Regele Charles al III-lea România

Regele Charles al III-lea a ajuns în țara noastră: ”Nu pot descrie plăcerea pe care o am vizitând încă odată România”

Un şofer român a murit subit în Anglia

Anglia, șofer român găsit mort în cabina Tirului în care lucra. “Ai murit departe! Pentru niște amărâți de bani“