in

Alegeri locale în Marea Britanie: Românul Voloșeniuc încearcă să iasă consilier în Harrow

Alegeri locale în Marea Britanie: Românul Voloșeniuc încearcă să iasă consilier în Harrow

Fost candidat pentru Senatul României, antreprenorul român Ștefan Voloșeniuc încearcă să câștige acum alegeri le locale din Londra, în „Mica Românie” din cartierul Edgware, nordul Londrei.

Voloșeniuc candidează pentru consiliul local Harrow, alături de alți doi conservatori, Nicola Blackman și Yogesh Teli.

Potrivit paginii Partidului Conservator, Ștefan Voloșeniuc este antreprenor local și om de afaceri care locuiește și lucrează în nordul Londrei din 2007.

El participă la alegerile locale pentru Partidul Conservator pentru că dorește să fie vocea comunității locale în timp ce dorește să îi ajute să își îmbunătățească situația, viața și oportunitățile, „mai ales în această perioadă dificilă prin care trecem toți”.

Voloșeniuc locuiește în Wembley, Harrow, alături de familia sa de mai bine de un deceniu și spune că este pasionat de fotbal, box și își petrece timpul sprijinind comunitatea locală.

Alegerile locale din 2022 din Marea Britanie vor avea loc joi, 5 mai, iar experții spun că bătălia va fi câștigată, la orașe, de laburiști, în timp ce conservatorii au mai multe șanse în mediul rural.

Londra. Ștefan Voloșeniuc, candidat la Senatul României: „Primarul Londrei este un incompetent”

La alegerile locale de săptămâna aceasta se preconizează o diviziune tot mai mare a electoratului, scrie Sky News.

Spre exemplu, Wandsworth, sud-vestul Londrei, zonă deținută de conservatori timp de 44 de ani, ar putea face o trecere istorică la Partidul Laburist.

Aproximativ 40% din locurile din consilii pentru care se votează sunt în Londra, ceea ce reprezintă un adevărat test cheie pentru laburiști, sub Sir Keir Starmer și va arăta cât de multe daune au făcut guvernului evenimentele recente.

Conservatorii se confruntă și cu provocări în cartierele londoneze Barnet și Westminster, dar se crede că Wandsworth va fi cea mai grea pierdere.

Deși laburiștii spun că nu se așteaptă să câștige Wandsworth de data aceasta, la alegerile din 2018, ei au luat acolo mai multe voturi decât conservatorii, dar mai puțini consilieri.


Alegeri locale în Marea Britanie: Românul Voloșeniuc încearcă să iasă consilier în Harrow…

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Hackerii pro-ruși amenință că vor distruge România și Marea Britanie dacă românul reținut în Anglia nu va fi eliberat

Românul din Regatul Unit care i-ar fi ajutat pe hackerii ruși în atacul cibernetic asupra României, un susținător al lui Putin

Londra: Trenuri anulate și servicii feroviare întârziate din cauza unui incident pe calea ferată

Londra: Trenuri anulate și servicii feroviare întârziate din cauza unui incident pe calea ferată