in

Revelion cu scandal la Londra. Organizatorii „Londovelionului” din Harrow, huiduiți de românii nemulțumiți: „Hoții, hoții!”

Revelion 2020, zeci de români se plâng, pe rețeaua de socializare Facebook, că au fost păcăliți de organizatorii Londovelionului de la Harrow Leisure Centre.

Aceștia susțin că au plătit 150 de lire sterline de persoană și 35 de lire sterline pentru copiii sub 13 ani și nu au primit ceea ce scria în meniu.

Mai mult, cineva scrie că au fost vândute și bilete pentru persoane care nu au avut meniu și care au consumat mâncarea adusă pentru copii, sub formă de bufet.

Într-un filmuleț postat pe Facebook, românii nemulțumiți strigă „Hoții! Hoții!” Potrivit uneia dintre cliente, nemulțumiți, unii au aruncat cu farfurii și căni pe ringul de dans, punând în pericol copiii care se aflau acolo.

Aceeași persoană scrie că organizatorii au fugit, pur și simplu, fără a da niciun fel de explicație.

Cineva a deschis și o petiție pentru o acțiune civilă, pe pagina change.org, semnată până acum de peste 70 de persoane.

L-am contactat pe cel care organizează, de șase ani, petrecerea Londovelion, Vasile Ignat, care ne-a spus că va vorbi direct cu cei care au plătit bilet și va încerca să remedieze situația.

Noi filmări despre țeapa dintre ani de la Londovelion LondoțepelionVasile Ignat se numește domnul cu Londovelionul

Posted by Wiliam George on Friday, January 3, 2020
Crește salariul minim în Marea Britanie, aproape 1000 de lire în plus pe an. Boris Johnson: „ Munca grea trebuie întotdeauna răsplătită”

Traficul de imigranți în Marea Britanie, la cote înalte. Trei români, printre cei condamnați în 2019