in

România pe LISTA VERDE a Marii Britanii la următoarea revizuire

România pe lista verde a Marii Britanii. Este un fapt care s-ar putea concretiza la următoarea revizuire ce va avea loc în jurul datei de 15 iulie.

Ultima revizuire a listei a fost făcută pe 24 iunie, când nicio țară din UE nu a fost introdusă pe lista verde.

Acum, se pare că Franța și Italia se numără printre cele 20 de țări pregătite să adere la lista verde de călătorie luna aceasta.

Fostul șef al strategiei British Airways, Robert Doyle, a relatat pentru The Telegraph, că urmează Italia și Franța.

De asemenea, Austria, Bulgaria, Ungaria, România, Polonia, Norvegia, Vietnam, Danemarca, Slovacia, Macedonia de Nord și Republica Cehă sunt pe punctul de a fi incluse în noua listă.

S-ar putea adăuga, de asemenea, Estonia, Finlanda, Liban, Liechtenstein, Lituania, Luxemburg, Moldova, Taiwan și Azerbaidjan, arată Birmingham Mail.


S-a făcut anunțul OFICIAL! Ce țări intră pe lista verde a Marii Britanii. Uniunea Europeană se revoltă

Premierul Boris Johnson a avertizat însă că în această vară vor exista probleme cu călătoriile.

Și ministrul Transporturilor, Grant Shapps, continuă să îi avertizeze pentru britanici să fie prudenți.

În acest moment, lista verde a Marii Britanii include în prezent Anguilla, Antigua și Barbuda, precum și Australia, Barbados, Bermuda, Brunei și Insulele Cayman.

Insulele Falkland, Insulele Feroe și Gibraltar sunt, de asemenea, pe listă, alături de Grenada, Islanda, Israel și Ierusalim și Noua Zeelandă.


…România pe LISTA VERDE a Marii Britanii la următoarea revizuire

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 6 In medie: 3.5]

prinții harry și william

Prinții Harry și William au dezvelit împreună statuia Prințesei Diana. Mama lor ar fi împlinit 60 de ani pe 1 iulie. Cei doi aproape nu și-au vorbit în ultima vreme

Statuile Reginei Elisabeta II și cea a Reginei Victoria au fost vandalizate. Protestatarii le-au legat cu funii și le-au dărâmat