in

Rus nu demisionează și o întoarce ca la Cluj: «O formulare nefericită, vreau să vă ofer locuri de muncă în țară »

Ministrul Ioan Rus, care a spus, vorbind despre românii din străinătate şi despre cât câştigă aceştia, că ”de banii ăştia copiii se fac golani acasă, iar nevasta curvă”, a declarat că îşi cere scuze ”dacă prin formularea aleasă” a jignit pe cineva, susţinând că intenţia sa erasă semnaleze o situaţie gravă.

Într-un comunicat de presă, ministrul spune că prin declaraţiile făcute la adresa românilor din străinătate a vrut ”să atragă atenţia asupra unei realităţi dure din România de astăzi”.Îmi cer scuze dacă prin formularea aleasă am jignit pe cineva, dar intenţiile mele au fost de a semnala o situaţie gravă cu care se confruntă multe familii de români, fără să-i jignesc, ci chiar compătimindu-i.

Am facut referire la destrămarea familiilor şi la copiii lăsaţi în grija bunicilor ori a altor rude, ca urmare a faptului că părinţii lor au plecat să muncească în alte ţări în speranţa de a-şi construi un trai mai bun.

Nu am dorit să aduc în niciun fel atingere demnităţii vreunei persoane prin acele declaraţii, ci doar să atrag atenţia asupra preţului mare pe care-l plătesc mii de români care au ales să plece să muncească în străinătate”, susţine ministrul Transporturilor.

El spune că, totodată, a dorit să le transmit celor plecaţi departe de casă că, în viitorul apropiat,mulţi dintre aceştia şi-ar putea găsi un loc de muncă în ţară, pentru că ”România va avea nevoie de forţă de muncă, de specialişti în domeniul construcţiilor, odată ce vor fi demarate proiectele de infrastructură prevazute de Master Planul General de Transport”.

La o întâlnire cu presa, întrebat dacă nu îi este clar că trebuie să se gândească la demisie, ministrul Rus a răspuns: “Nu e foarte clar la ce trebuie să mă gândesc, pentru că eu m-am referit în sens pozitiv. Eu îmi cer scuze. De aici încolo, o să vedem ce e de făcut”.

El a explicat astfel că declaraţia sa a fost făcută cu sens pozitiv, dar cu ”o formulare absolut nefericită”, susţinând că nu a dorit să eticheteze pe nimeni, ci să prezinte o situaţie dramatică a unor persoane.


Ce fac odraslele lui Ioan Rus, ministrul care ne-a făcut copiii „golani” și nevestele „curve”

Românii din diaspora, umiliți de Guvernul Ponta: «Aveți copii golani și neveste curve». Declarațiile ministrului Rus

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Ce fac odraslele lui Ioan Rus, ministrul care ne-a făcut copiii „golani” și nevestele „curve”

Replică la afirmațiile ministrului Rus: Băi golanule, ne-am luat lumea-n cap ca să scăpăm de specimene ca tine!