in

Un român care livrează pizza în Marea Britanie a câștigat 500.000 de lire sterline. Incredibil ce i-a spus șefului său a doua zi – FOTO

Un român din Marea Britanie care livrează pizza a câștigat 500.000 de lire sterline – a doua zi șefului lui nu i-a venit să creadă ce a auzit de la lucrător. Pentru că după câștig, norocosul a mers a doua zi la muncă!

Afacerea unui român a cucerit clienții britanici: Premiul „cea mai bună pizzerie” pentru al doilea an consecutiv

Un câștig îți poate schimba viața de la o zi la alta. Nu fără motiv, mulți oameni joacă la loterie în fiecare săptămână – în speranța de a fi unul dintre norocoșii care ajung să câștige biletul de un milion.

Cu toate acestea, livratorul de pizza Marius Preda nu a jucat la loto. Românul, care locuiește în Marea Britanie din 2019, a participat în schimb la un concurs – și a câștigat 500.000 de lire sterline. Adică echivalentul a peste 585.000 de euro. Și asta este de aproximativ 20 de ori salariul lui anual!

Un moment de cotitură incredibil în viața românului, tată de familie. Dar cu greu s-ar fi așteptat la ceea ce i-a spus șefului lui a doua zi…

Un român din Marea Britanie s-a întors în România și a pornit de la zero. Acum are 200 de angajați și o frumoasă cifră de afaceri

Marius Preda (stânga) și reprezentantul BOTB

Livratorul de pizza câștigă 500.000 de euro

Marius Preda câștigă 12 lire pe oră în Teamworth, Staffordshire, Marea Britanie, ca livrător de pizza pentru lanțul de renume mondial „Papa John’s”. Căsătorit, cu copil, cântărea fiecare ban de două ori înainte de a cheltui.

Odată cu câștigul brusc de 500.000 de lire sterline, Marius și soția sa Alina își pot lăsa deocamdată grijile legate de bani. Românul participase la o competiție organizată de compania britanică „Best of the Best” (BOTB), care organizează în mod regulat concursuri pentru mașini de lux și alte premii. În februarie 2024, livratorul de pizza Marius a fost în sfârșit norocosul, a anunțat botb.com.

Cine este românul din Marea Britanie care a donat berea de la nunta lui Simion

Ce i-a spus șefului său

Marius lucrează de patru ani ca livrator de pizza la Papa John’s și a câștigat în acest timp echivalentul a aproape 100.000 de lire. Cu câștigurile sale, acum a primit de cinci ori mai mult dintr-o singură lovitură! Majoritatea oamenilor se așteaptă probabil ca tatăl de familie să nu mai vrea să se urce pe bicicletă și să livreze pizza. Având în vedere situația financiară a lui Marius, șeful lui se va fi așteptat cu siguranță să își dea demisia.

Livrătorul de pizza se întoarce la muncă după un mega câștig

Dar, în schimb, s-a întâmplat exact opusul. A doua zi după mega câștig, Marius s-a prezentat la serviciu la timp ca întotdeauna și i-a spus șefului său că va continua să livreze pizza ca și până acum, scrie The Sun. Nici acum – la câteva săptămâni de la câștig – nu a spus un cuvânt despre părăsirea locului de muncă.

Aproape că pare că Marius nu a vrut să ia decizii pripite în euforia lui și a vrut să creeze un anumit nivel de securitate în planificare în vederea noii sale averi înainte de a face ceva la fel de drastic ca să renunțe la serviciu. Cu siguranță nu este o abordare rea.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 9 In medie: 4.6]

Noi măsuri în îmvățământ

Noi măsuri în învățământul din Marea Britanie: ce amenzi primesc părinții pentru absențele copiilor

Românii care vor ieși la pensie în Marea Britanie vor avea dificultăți majore. „80 de lire sterline pe săptămână sub nivelul minim de trai”