in

Experții britanici nu sunt de acord cu imunizarea în masă a copiilor. „Așteptăm mai multe date”

Comitetului mixt pentru Vaccinare și Imunizare (JCVI) din Marea Britanie a ajuns la concluzia că încă nu este sigură imunizarea colectivă pentru adolescenții cu vârste între 12 și 18 ani, scrie The Telegraph.

Astfel, Marea Britanie ar trebui să aștepte până când oamenii de știință vor obține mai multe date despre cu privire la vaccinarea copiilor împotriva Covid-19. Experții Comitetului mixt pentru Vaccinare și Imunizare urmează să dea o declarație comună interimară spre sfârșitul săptămânii, după ultima întâlnire a grupului.

România: Coadă la vaccinare pentru trei mici și două chifle

„Oamenii de știință doresc să vadă ce se întâmplă în alte state. Astfel, așteaptă să se strângă mai multe date din SUA și din alte părți înainte de a lua o poziție fermă cu privire la vaccinarea în masă a copiilor. De aceea, nimeni nu va lua o decizie finală în acest moment. JCVI își propune să cântărească beneficiile și mai ales riscurilor înainte să dea undă verde vaccinării copiilor”, a declarat o sursă guvernamentală pentru The Telegraph.

La începutul lunii iunie, Autoritatea de reglementare a medicamentelor din Marea Britanie a extins aprobarea vaccinului Covid-19 Pfizer-BioNTech pentru copiii cu vârsta cuprinsă între 12 și 15 ani. Autoritatea de reglementare a medicamentelor a transmis, acum două săptămâni, că rămâne la latitudinea JCVI să decidă dacă va continua și va imuniza această grupă de vârstă, ca parte a planului de lansare a vaccinării din Marea Britanie.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Tragedie imensă pentru un pompier din Marea Britanie! Ajuns la locul unui accident a descoperit că victima era chiar fiica lui

Mare Britanie înregistrează cele mai multe infectări cu COVID din februarie. Spitalizările cresc cu 40%