in

„O chestiune de rușine națională”: 400.000 de oameni așteaptă mai mult de o zi la Urgențe în Anglia

Dezastru la Urgențe în Anglia

Dezastru la Urgențe în Anglia. Dacă ai ghinionul să ajungi la spital cu o orgență, poți aștepta chiar mai mult de 24 de ore. Douăzeci și patru de ore în A&E „nu mai sunt doar un documentar”, au avertizat medici de top, deoarece cifrele arată că aproape 400.000 de pacienți au petrecut 24 de ore sau mai mult într-un departament de urgență din Anglia anul trecut.
>>> „Am sedat-o până aproape de moarte, pariez ca va sta lată o săptămână”, ce făceau două asistente britanice pentru a „nu avea probleme” cu pacienții pe tura lor

Dezastru la Urgențe în Anglia

Colegiul Regal de Medicină de Urgență (RCEM) a spus că așteptările foarte lungi sunt „o chestiune de rușine națională”, scrie itv.com.

Cifrele șocante descoperite de colegiu arată că 399.908 de persoane au așteptat 24 de ore sau mai mult într-un departament de urgență din Anglia în 2022/23. Și colegiul a avertizat că ar putea exista o situație similară anul acesta.

Vorbind înainte de congresul științific anual al RCEM, Dr. Adrian Boyle, președintele colegiului, a avertizat: „Știm că șederea lungă în departamentele de urgență este dăunătoare. Există date științifice bune care arată că, odată ce oamenii petrec mai mult de aproximativ șase ore și trebuie să fie internați în spital, de fapt, mortalitatea lor începe să se înrăutățească.
>>> UK, cea mai scăzută natalitate din ultimii 20 de ani. Salvarea vine de la străini, dar „mamele indiene le-au depășit pe românce”

Cred că ar trebui să fie o chestiune de rușine națională că avem aceste așteptări foarte lungi pentru pacienții.”

El a adăugat: „Nu trebuie să normalizăm situația foarte anormală. 24 de ore în A&E nu este doar un documentar, este un mod de viață pentru mulți oameni și este un mod de viață pentru mult prea mulți oameni. Aceasta este o problemă care poate fi rezolvată, dar necesită voință politică și angajament pentru a rezolva aceasta.”

Dr. Boyle a spus că colegiul dorește „un sistem de îngrijire de urgență în care oamenii să simtă că pot fi îngrijiți în siguranță”.

Dezastru la Urgențe în Anglia – Nu sunt paturi în spitale

„Cifrele pe care le avem după cererea de libertate de informare ne arată că aproape 400.000 de oameni din Anglia au așteptat peste 24 de ore într-un departament de urgență. Și asta pentru că pur și simplu nu avem suficiente paturi în spitale.”

El a spus că oamenii prinși în așteptările lungi sunt „deseori în vârstă și vulnerabili”.

Dr. Boyle și-a exprimat, de asemenea, îngrijorări cu privire la „cărucioarele stivuite pe coridoare”, spunând că acest lucru se vede în departamentele de urgență „tot timpul”.

El a adăugat: „Uneori se simte puțin jenant nivelul de îngrijire pe care le putem oferi oamenilor atunci când au cu adevărat nevoie de noi, iar asta este foarte demoralizant.”

Întrebat dacă s-ar putea repeta cifra de 400.000 în acest an, dr. Boyle a spus: „Da, am văzut că șederea de 12 ore continuă anul acesta cu puține schimbări, așa că este perfect posibil ca șederea de 24 de ore să continue”.
>>> Zeci de români au ajuns să doarmă pe străzi în Londra. „Nu avem bani nici de mâncare”

Replica NHS: Aveam Covid și gripă

Dezastru la Urgențe în Anglia – Anul trecut, au existat 25,3 milioane de prezențe în Anglia la departamentele de A&E, în creștere cu 4% față de anul precedent, potrivit cifrelor publicate săptămâna trecută.

Datele arată, de asemenea, că 71% dintre oameni au petrecut patru ore sau mai puțin în A&E în 2022/23.

Un purtător de cuvânt al NHS Anglia a declarat: „Aceste date se referă la anul trecut și iarna, când serviciile se confruntau cu o cerere record, o acțiune industrială și o dubla epidemie de Covid și gripă, dar de când am publicat planul nostru de recuperare a îngrijirilor de urgență și de urgență în ianuarie, am văzut semnificativ îmbunătățiri.

„Datorită muncii asidue a personalului NHS, timpul de răspuns al ambulanței de categoria 2 este acum cu o oră mai rapid decât în ​​decembrie, performanța la patru ore de A&E a crescut de la 69% la 73%, iar proporția de pacienți care așteaptă 12 ore în A&E a scăzut cu o șesime.”
>>> Un bărbat a decedat după ce departamentul de urgențe l-a trimis acasă și i-a spus să “bea Lucozade”

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 1 In medie: 5]

furtuna agnes

Furtuna ”Agnes” va lovi din plin Marea Britanie, cu ploi abundente și vânturi de până la 120 de km pe oră

copii pandemie

Copiii mai bogați din Marea Britanie „au avut cea mai mare scădere a sănătății mintale în timpul pandemiei”