in

Fiul meu a murit în brațele mele, după ce medicii au ignorat cererea mea de cezariană

Fiul meu a murit în brațele mele după ce medicii au ignorat cererea mea de cezariană. Patryk Bielaszka a fost înfometat de oxigen când s-a născut, după ce medicii au ignorat avertismentul mamei sale, în urma unei ecografii efectuate în Polonia.
Un bărbat a decedat după ce departamentul de urgențe l-a trimis acasă și i-a spus să “bea Lucozade”

„Medicii au ignorat cererea mea de cezariană”

Patryk Bielaszka a supraviețuit timp de zece zile după naștere, în ciuda faptului că a suferit leziuni grave ale creierului, înainte de a fi luată decizia de a i se opri suportul vital. Ecografia a scos la iveală o afecțiune care ar putea duce la ruperea vaselor ei de sânge, care merg de la mamă la copil.

În mod tragic, medicii au ignorat-o, iar vasele de sânge s-au spart în timpul travaliului, provocând o hemoragie și înfometând bebelușul de oxigen.

Parinti s-au întors de atunci în Polonia și au avut un alt copil, dar au continuat sa acționeze legal împotriva King’s College Hospital NHS Foundation Trust prin firma Osbornes Law, pentru neglijență medicală. Trustul și-a recunoscut răspunderea.

Barbara, în vârstă de 38 de ani, a spus: „Viețile noastre s-au schimbat pentru totdeauna când frumosul nostru fiu a murit în brațele noastre. Încă ne luptăm să zâmbim și să ne simțim zdrobiți de ceea ce i s-a întâmplat.

Am avut multe întâlniri cu diferiți oameni și în loc să-și asume responsabilitatea, au încercat să mă învinovățească pentru că engleza mea nu este suficient de bună. Au trecut aproape patru ani de când ne-am pierdut băiatul și nici măcar nu am avut o anchetă.

Vrem doar răspunsuri și ca cineva să-și asume responsabilitatea, deoarece în mintea mea ne-au ucis copilul.”
>>> Un caz legat de o naștere necorespunzătoare a fost soluționat cu succes de către firma Osbornes Law

Medicii au spus: „Nu vă faceți griji”

Barbara a mers la o ecografie în Polonia în august 2019, care a arătat o placentă joasă și o afecțiune numită vasa praevia, în care vasele de sânge care trec de la copil la mamă sunt neprotejate de cordonul ombilical.

La întoarcerea în Marea Britanie, Barbara, care a fost catalogată în mod greșit drept cu risc scăzut de către medicii NHS, în ciuda nivelurilor ridicate de zahăr din sânge. Ea a avut și o scanare în Marea Britanie pe 3 iulie 2019, în urma căreia ar fi trebuit să fie trimisă pentru o ecografie transvaginală la 32 de săptămâni. Această scanare ar fi detectat vasa praevia și Barbara ar fi fost trimisă pentru o operație de cezariană.

Ea a spus: „Când le-am prezentat rezultatele scanării pe care le-am avut în Polonia, medicul a spus că „totul a fost în regulă” și „să nu vă faceți griji”. M-au ignorat complet și nici măcar nu s-au uitat la scanări. „Când am fost în spital, am fost asigurați că totul este în regulă, dar nu a fost și credem că copilul nostru a murit pentru că nu au vrut să asculte.”

Barbara a intrat în spital pe 23 octombrie 2019, pentru a fi indusă. Ea a încercat să spună personalului că a avut dureri neobișnuite în abdomen, dar a fost din nou ignorată. „Orice am spus, pur și simplu au respins ceea ce spuneam și au spus că sunt prea dramatica”. A doua zi, vasele de sânge ale mamei s-au rupt și Patryk s-a născut prin cezariană de urgență.

Avocații familiei lui Patryk au susținut că, dacă ar fi luat în considerare ecografia din Polonia și rezultatele scanării din 3 iulie 2019, atunci Patryk ar fi fost născut prin cezariană planificată și ar fi încă în viață astăzi.

Plecarea din Marea Britanie

Barbara a adăugat: „Din cauza a ceea ce s-a întâmplat, ne-am mutat înapoi în Polonia, nu numai pentru că l-am pierdut pe Patryk, ci pentru că am rămas din nou însărcinată. Nu puteam înfrunta posibilitatea ca aceleași greșeli să fie făcute din nou și să pierd un alt copil.

Ne mutasem într-un apartament mai mare înainte să se nască Patryk, ca să putem avea mai mult loc pentru el, dar când ne-am întors acasă era doar gol și tăcut. A fost devastator și foarte greu de trăit.

Pentru a înrăutăți lucrurile, am continuat să primim apeluri și scrisori de la NHS și de la Departamentul de Sănătate, cerându-ne să facem programări pentru copilul nostru mort. Dacă nu era destul de rău că neglijența lor a dus la moartea lui, ei au continuat să se comporte ca și cum Patryk ar fi fost în viață.

„Acest lucru a fost extrem de supărător și a continuat timp de un an. A trebuit să continuăm să explicăm profesioniștilor din domeniul sănătății, retrăind ceea ce sa întâmplat. S-au oprit doar când avocatul nostru le-a cerut să facă acest lucru. Acum vreau doar răspunsuri și să mă asigur că acest coșmar nu i se va întâmpla nimănui”.

Moartea copilului era complet evitabilă

Părinții lui Patryk au fost ignorați de medici, în ciuda faptului că aceștia aveau sfaturi medicale independente care arătau că sarcina lui Barbara era în pericol. Moartea lui Patryk erat complet evitabilă, totuși părinții simt că sunt acuzati pentru engleza lor limitată.

„Din păcate, am acționat în alte cazuri în care cunoașterea limitată a limbii engleze a părinților i-a făcut să simtă că preocupările lor sunt ignorate. Clienții mei și-au pierdut, de înțeles, încrederea totală în NHS ca urmare a acestor evenimente.”, a spus avocatul Nicholas Leahy.

King’s College Hospital NHS Foundation Trust a declarat pentru The Mirror: „„Oferim sincere condoleanțe Barbara și familiei ei pentru pierderea lor. Din motive legale, nu putem oferi alte comentarii în acest stadiu”.

Articole similare:

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

detinuti uk

Mii de deținuți din Marea Britanie vor fi eliberați mai devreme, pușcăriile sunt supraaglomerate

Șase britanici morți și 10 dispăruți după atacul Hamas

Șase britanici morți și 10 dispăruți după atacul Hamas asupra Israelului