in

Alocație de 150 de lire sterline pentru facturile de energie din Marea Britanie. Au mai rămas doar câteva zile pentru a aplica

Gospodăriile din Marea Britanie au doar câteva zile pentru a solicita o reducere de 150 de lire sterline la facturile la energie. Reducerea Warm Home este o reducere unică dedusă din factura de energie electrică, valabilă între octombrie și martie în fiecare an. Banii din această reducere nu sunt plătiți direct, ci sunt adunați ca un credit în contul dumneavoastră. În cele mai multe cazuri, procesul este automat, dar mii de gospodării trebuie să solicite o rambursare din cauza modului în care funcționează programul. Termenul limită de aplicare este 29 februarie, ceea ce înseamnă că persoanele interesate ar trebui să acționeze cât mai curând posibil.

Acum puteți cumpăra o casă în Londra cu această „schemă de depozit de 1%”. Eleonora și Stan au reușit

Reducerea Warm Home este esențială

Andy Kerr, fondatorul BOXT, a subliniat că multor oameni le poate fi greu să rămână pe linia de plutire în fața creșterii costurilor vieții și a prețurilor record la energie. El a reamintit că există multe granturi și programe de sprijin, inclusiv Reducerea Warm Home, care pot ajuta în situații financiare dificile.

Matt Copeland, șeful politicii la organizația caritabilă National Energy Action (NEA), a declarat pentru The Sun cât de „vital” este pentru gospodării să solicite acest ajutor.

Vârsta de pensionare în Marea Britanie crește la 71 de ani, valabil pentru persoanele născute după această dată

Compensații de la companiile de telefonie mobilă

Cine trebuie să aplice pentru Reducerea Warm Home până pe 29 februarie?

Aproximativ trei milioane de oameni sunt eligibili pentru Reducerea Warm Home în această iarnă, dar mii dintre ei trebuie să solicite plata. Cifrele NEA arată că 300.000 de gospodării eligibile cu venituri mici au ratat reducerea de 150 de lire sterline în ultima fereastră de plată.

Gospodăriile care se califică pentru program ar fi trebuit să primească o scrisoare în perioada octombrie a anului trecut și începutul lunii ianuarie a acestui an. Scrisorile vă informează despre eligibilitatea dumneavoastră pentru program sau despre necesitatea de a furniza informații suplimentare. Dacă nu ați primit o scrisoare și credeți că sunteți eligibil, trebuie să contactați linia de asistență Warm Home Discount Scheme la 0800 030 9322 până pe 29 februarie.

Îngrijitorii străini din Marea Britanie nu-și vor mai putea aduce familia, decizia e valabilă din martie

Cine este eligibil pentru Discount Warm Home?

Pentru a vă califica pentru Reducerea Warm Home, trebuie să primiți unul dintre următoarele beneficii:

  • Ajutor de venit
  • Indemnizație pentru solicitant de loc de muncă bazată pe venit
  • Alocație de sprijin
  • Beneficiu de locuință
  • Credit universal
  • Credit fiscal pentru copii
  • Credit fiscal de muncă
  • Credit de pensie garantat
  • Credit de pensie
  • Credit de economii

Dacă nu ați primit niciunul dintre beneficiile de mai sus până în 13 august 2022, nu veți fi eligibil pentru program.

Ce alte forme de ajutor pentru factura de energie sunt disponibile?

Dacă nu vă calificați pentru Reducerea Warm Home, este posibil să puteți obține ajutor prin Fondul de Sprijin pentru Gospodărie (HSF). Cea mai recentă tranșă de finanțare este de 842 de milioane de lire sterline și a fost împărțită între consiliile locale din Anglia.

De asemenea, merită să verificați dacă sunteți eligibil pentru granturi de la furnizorul dvs. de energie dacă vă dificultăți să vă plătiți facturile. British Gas, Octopus Energy și EDF sunt unele dintre principalele companii care oferă ajutor.

Nu uitați să verificați dacă vă calificați pentru beneficii, deoarece ar putea valora cu mii de lire mai mult pe an. 

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 18 In medie: 4.2]

Marea Britanie: Noile camere AI ale poliției vor detecta automat când șoferii încalcă legea

Sandwichgate la Londra: angajată la curățenie, concediată pentru că a mâncat un sandviș cu ton. „Nici măcar nu îmi era foame”