in

Șoferii sunt avertizați că o fisură în parbriz ar putea costa 2.500 de lire sterline și puncte de penalizare

Amendă de 2500 lire pentru parbriz fisura

Amendă de 2500 lire pentru parbriz fisurat – Un parbriz fisurat ar putea duce la trei puncte de penalizare și la o amendă de până la 2.500 de lire sterline. Așa că cel mai bine să reparați fisura imediat ce apare. În funcție de vehicul, repararea parbrizului poate costa șoferi între 40 și 118 lire sterline. Cu toate acestea, înlocuirea întregului parbriz poate costa până la 1.650 de lire sterline pentru anumite mașini.
>>> Citește și: Noua regulă a Codului Rutier interzice conducerea cu navigatorul satelitar, amendă de până la 1.000 de lire sterline

Amendă de 2500 lire pentru parbriz fisurat

Un nou sondaj a descoperit că aproape patru din cinci șoferi nu sunt conștienți de consecințele pe care le-ar putea avea un parbriz crăpat.

Furnizorul de asistență rutieră din Marea Britanie Green Flag a chestionat 2.000 de adulți și a constatat că 78% nu știau că un parbriz fisurat ar putea duce la trei puncte de penalizare și o amendă de până la 2.500 de lire sterline.

Cu toate acestea, sondajul a constatat, de asemenea, că 36% dintre respondenți s-au confruntat cu problema în ultimii doi ani.
>>> Citește și: Patru noi reguli de conducere vor veni în 2023 – de la interzicerea parcării pe trotuar la limitele de viteză de 20 mph

Criza costului vieții

Criza costului vieții a afectat viteza cu care oamenii își repară parbrizele, doar 47% dintre șoferi spunând că vor repara imediat parbrizul și mai mult de un sfert spunând că vor amâna reparația pentru a economisi bani.

În mod similar, puțin peste un sfert au explicat că vor rezolva problema doar dacă le-ar afecta vizibilitatea, relatează Nottingham Post .

Katie Lomas, șefa Green Flag Breakdown, a declarat: „Pentru a evita fisurile, este important să conduceți cu atenție și să lăsați o distanță mai mare între vehiculul din fața dvs. pe drumurile accidentate și aglomerate, unde pot sări pietricele.
>>> Citește și: Schimbarea de la medicii de familie de luna viitoare va afecta MILIOANE de pacienți din Marea Britanie

Cât costă reparația

În funcție de vehicul, repararea parbrizului poate costa șoferi între 40 și 118 lire. Cu toate acestea, înlocuirea întregului parbriz poate costa până la 1.650 de lire sterline pentru anumite mașini.

În ciuda acestui fapt, unul din 10 șoferi a spus că așteaptă ca parbrizul să se deterioreze înainte de a-l repara. Katie a spus: „Fisurile de parbriz ar trebui reparate aproape de îndată ce apar pentru a preveni răspândirea daunelor ulterioare, deoarece acestea se pot transforma cu ușurință într-o problemă mult mai mare și mai costisitoare.

„De asemenea, este important să rețineți că reparațiile sunt deosebit de importante atunci când este vorba de vizibilitatea șoferului”. Așchiile și crăpăturile de pe un parbriz pot duce, de asemenea, la respingerea la verificarea tehnică, mașina dvs. este puțin probabil să treacă dacă are o fisură de parbriz de 10 mm în câmpul vizual, lucru despre care doar aproximativ 20% dintre șoferii chestionați erau conștienți.
>>> Citește și: Marea Britanie, prima țară europeană cu tehnologie pentru mașini ce se conduc singure, iată cum funcționează

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 2 In medie: 5]

hoți romani din Braila condamnati la Manchester

Doi hoți români din Brăila, cu caziere kilometrice, furau telefoane la Manchester. Unul dintre ei are 7 copii

Pensionarea vis imposibil britanici

Pensionarea, un vis imposibil pentru britanici: cum îi forțează costul vieții să muncească până la 70 de ani