in

Doi hoți români din Brăila, cu caziere kilometrice, furau telefoane la Manchester. Unul dintre ei are 7 copii

hoți romani din Braila condamnati la Manchester

Hoți români condamnați la Manchester – Doi hoți români din Brăila, cu caziere uriașe, cu multe condamnări în toată Europa, au fost prinși la furat în Marea Britanie. Au fost condamnați la închisoare și vor fi deportați ulterior. Unul dintre ei are 7 copii.
>>> Șofer român de TIR condamnat în Marea Britanie la 9 ani de închisoare, era creierul unui grup infracțional

Doi hoți români condamnați la Manchester

Tatăl a șapte copii, Ciprian Danila, 28 de ani, și Vasile Băncuță, în vârstă de 33 de ani, au fost condamnați la închisoare pentru că au furat smartphone-uri în cafenele și baruri din Manchester.
Furturile au avut loc între 5 și 14 ianuarie anul acesta, în Manchester, când victimele consumau mâncare sau băuturi. Dănilă și Băncuță le distrăgeau atenția cu cartoane laminate și le luau telefoanele de pe mese. Apoi fugeau în stradă înainte ca furturile să fie descoperite, scrie Daily Mail.

Vasile Băncuță, 33 de ani, a smuls cinci aparate in valoare de 6.300 de lire sterline si a fost gasit in posesia a 1.150 de lire sterline în numerar cand a fost retinut. El a pledat vinovat pentru cinci furturi și spălare de bani

Tatăl a șapte copii, Ciprian Dănilă, în vârstă de 28 de ani, a furat 16 dispozitive în valoare de până la 1.400 de lire sterline fiecare și a recunoscut 16 acuzații de furt în valoare totală de 10.000 de lire sterline.
Danila si Bancuta, ambii din orasul Braila, fost arestați la locuințele lor din Liverpool pe 24 ianuarie a acestui an in urma unei operatii comune de politie a fortelor din Greater Manchester si Merseyside.
>>> Marea Britanie: Hoții din magazine ar putea fi iertați de poliție dacă fură… de foame

Caziere kilomterice, condamnări în numeroase țări

Hoți români condamnați la Manchester – Dănilă, care a plâns în timpul audierii, a avut o condamnare anterioară pentru un furt identic în Marea Britanie în 2020 pentru care a primit un ordin comunitar. În 2016 a fost condamnat pentru furt în Cehia pentru care a fost închis pentru doi ani și jumătate. În 2020, el a fost condamnat pentru furt în Germania și a fost închis pentru zece luni și apoi a fost amendat acolo din nou anul trecut pentru o infracțiune similară.

Bancuta a avut doua condamnari in 2013 pentru furt in Spania unde a primit pedepse cu suspendare. În 2015, el a fost condamnat pentru deținerea unei arme ofensive în Portugalia și a fost condamnat pentru conducere periculoasă în 2017, înainte de a fi închis acolo pentru 20 de luni în 2019 pentru furt.
Pentru atenuare, avocatul apărării a spus că ambii bărbați au „medii de viață triste” și că familiile lor ar avea de suferit din cauza închiderii lor în Marea Britanie.

Cel puțin 21 de telefoane au fost furate în doar nouă zile, un singur dispozitiv fiind recuperat de proprietarul său, care a folosit aplicația Find My iPhone pentru a-l găsi. Toate telefoanele, cu excepția unuia, au fost vândute pe piața neagră, Bancuța fiind găsit în posesia a 1.150 de lire sterline în numerar când a fost reținut.

Anchetele au dezvăluit că cei doi bărbați au comis furturi similare cu distragerea atenției în alte țări europene, inclusiv Spania, Germania, Republica Cehă și Portugalia.
La Manchester Crown Court, cei doi bărbați au fost închiși câte 16 luni. Cei doi bărbați vor fi acum deportați după eliberare, la cererea lor.
>>> Român înjunghiat în inimă la Londra, poliția pune sub acuzare un bărbat de 35 de ani

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 1 In medie: 5]

Haos în învățământul din Anglia

Haos în învățământul din Anglia, mii de școli au fost închise, profesorii promit să continue greva

Amendă de 2500 lire pentru parbriz fisura

Șoferii sunt avertizați că o fisură în parbriz ar putea costa 2.500 de lire sterline și puncte de penalizare