in

Cea mai îngustă casă din Londra se vinde cu UN MILION DE LIRE STERLINE. Are doar 170 cm lățime

Cea mai îngustă casă din Londra, care are o lățime de doar 170 cm, a fost scoasă la vânzare pentru aproape un milion de lire sterline, după dublarea valorii sale, scrie The Sun.

Casa este listată la vânzare pentru 995.000 de lire sterline.

Unele părți ale proprietății cu cinci etaje din Shepherd’s Bush, vestul Londrei, nu sunt suficient de largi pentru ca o persoană să se poată mișca în voie, dar costă mai mult decât un castel din Țara Galilor.

La doar 7.3 m lungime, fostul magazin de pălării este lung cât aproape o jumătate de teren de tenis.

Cu toate acestea, valoarea imobilului aproape s-a dublat în ultimul deceniu.

Casa a fost vândută ultima dată în 2009, pentru 595.000 de lire sterline, unui avocat care se mută acum în străinătate.


Cu un preț de aproape 1 milion de lire sterline, casa cea îngustă costă mai mult decât un castel din secolul al XVI-lea, din Țara Galilor, care a fost scos la vânzare la începutul acestei luni.

Fostul magazin, a cărui fațadă exterioară este vopsită în albastru, mai are încă o vitrină cu o lampă în formă de pălărie la fereastră.

Casa are, asemenea, podea cu parchet, cadă art-deco originală și tapet cu modele.

Nou preț record pentru o casă în Londra. Cât are de gând să plătească un magnat chinez pentru achiziția unei proprietăți în capitala britanică

Simon Woods, actorul din Pride and Prejudice, căsătorit cu Christopher Bailey, fostul director executiv al Burberry, a cumpărat anterior casa pentru 488.500 de lire sterline, în 2006.

Proprietatea a fost, de asemenea, casa fotografului de modă Juergen Teller, în anii ’90.

Simon Waller, care se ocupă de vânzarea proprietății la Winkworth, a declarat că este cea mai îngustă casă din Londra.

Având o lățime de aproximativ 170 cm, unele părți ale casei nu sunt nici măcar suficient de largi pentru ca o persoană să se întindă – întrucât înălțimea medie a unui bărbat din Marea Britanie este de 180 cm, potrivit Biroului Național de Statistică.

La un preț similar, ați putea cumpăra o casă cu cinci dormitoare în Kent, cu o piscină interioară de 10 metri, saună și sală de sport.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]
Harrow: A acceptat să fie bonă în Anglia, dar a ajuns să fie exploatată sexual. Româncă violată și trimisă la produs

Londra. Una dintre zonele cu cei mai mulți români ar putea intra în carantină. Numărul cazurilor de COVID-19 este în creștere

Londra. Una dintre zonele cu cei mai mulți români ar putea intra în carantină. Numărul cazurilor de COVID-19 este în creștere