in

Anglia: Controale aleatorii la intrarea pe stadioane. Accesul, permis cu dovada vaccinări sau test negativ

Persoanele care doresc să asiste la meciurile din campionatul de fotbal al Angliei vor fi controlate aleatoriu la intrarea pe stadion şi vor trebui să arate o dovadă a vaccinării împotriva Covid-19 sau un test negativ recent, au indicat marţi organizatorii.

“La primele meciuri ale sezonului, suporterii trebuie să se aştepte să fie controlaţi aleatoriu în diferite locuri (…) înaintea intrării pe stadion”, a explicat un comunicat al Premier League.

Patru arestări și zeci de persoane investigate în cazul de RASISM asupra fotbaliștilor englezi

Această măsură se va aplica de la începutul sezonului 2021-2022 al campionatului Angliei, al cărui meci de deschidere este prevăzut vineri între nou-promovata Brentford şi Arsenal. Restricţiile privind procentul spectatorilor pe stadioane vor fi mai puţin importante şi vor fi stabilite de comun acord cu autorităţile locale.

Guvernul britanic a refuzat deocamdată să introducă un paşaport sanitar obligatoriu, dar cluburile engleze sunt deja pregătite să facă faţă unei eventuale schimbări lunile următoare, cu obiectivul ca stadioanele să fie din nou pline.

Șoc la un club de fotbal din Anglia. Un băiat de 9 ani, ucis de trăsnet pe terenul de joc

Codul de conduită prevede de asemenea purtarea măştii în toate spaţiile închise, păstrarea distanţei faţă de persoanele necunoscute şi urmărirea semnalelor de circulaţie în sens unic pe stadioane.

Nouă jucători sau membri ai staff-ului unui club din Premier League au fost testaţi pozitiv la ultima serie de teste efectuate în elita fotbalului englez. (Agerpres)

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Podul londonez Tower Bridge s-a blocat pentru a doua oară într-un an – VIDEO

Românii au cucerit Anglia! Formează cea mai mai mare minoritate din această ţară