in

Podul londonez Tower Bridge s-a blocat pentru a doua oară într-un an – VIDEO

Tower Bridge, celebrul pod londonez mobil peste Tamisa, s-a blocat în poziţia deschis luni, 9 august, pentru a doua oară într-un an, din cauza unei probleme tehnice, ceea ce a provocat ambuteiaje, informează Reuters.

Podul, ce permite circulaţia ambarcaţiunilor pe sub el prin ridicarea căii rutiere, s-a blocat cu puţin înainte de ora locală 14:45 (13:45 GMT), a declarat o purtătoare de cuvânt din cadrul poliţiei londoneze.

Haos în Londra: London Bridge a fost închis după ce în zonă s-a descoperit o bombă

”Din cauza unei probleme tehnice, Tower Bridge este blocat în prezent într-o poziţie ridicată”, a spus un purtător de cuvânt al City of London Corporation, care deţine podul. ”Lucrăm pentru rezolvarea problemei cât mai curând posibil”, a adăugat acesta.

Problema tehnică s-a rezolvat abia marți dimineață, când podul a revenit la poziția închis.

Haos în trafic la Londra după ce Tower Bridge, podul de peste Tamisa, a rămas blocat cu cele două brațe ridicate


Începând din 1976, cele două braţe ale podului sunt acţionate de motoare ce funcţionează pe bază de ulei şi electricitate, care le-au înlocuit pe cele originale, din secolul al XIX-lea, alimentate cu abur.

Este pentru a doua oară într-un an când podul se blochează. În august 2020, traficul rutier pe Tower Bridge a fost suspendat pentru mai mult de 24 de ore după ce brațele podului s-au blocat în poziţia deschis. 

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

VIDEO – Antivaccinist din Anglia, bucuros că s-a infectat cu coronavirus, a murit de Covid-19

Anglia: Controale aleatorii la intrarea pe stadioane. Accesul, permis cu dovada vaccinări sau test negativ