in

Românul care și-a ucis soția „ar putea fi la Londra”, apelul poliției după crima și incendiul din Stoke-on-Trent

Georgian Constantin căutat la Londra – Publicul este îndemnat să nu se apropie de bărbat dacă îl vede, ci să raporteze imediat la poliție orice informație la 999.

Crimă oribilă într-o familie de români din Stoke-on-Trent: soțul și-a omorât soția, acuzând-o de infidelitate, apoi a dat foc casei

Un bărbat căutat care este suspectat că a ucis o femeie în Stoke s-ar putea afla la Londra, a avertizat poliția. Georgian Constantin, în vârstă de 42 de ani, este căutat de polițiști în urma morții Valentinei Cozma, în vârstă de 40 de ani, după un incendiu la o proprietate din Stoke-on-Trent pe 9 februarie.

Poliția a fost chemată la proprietatea de pe Campbell Road la ora 15.10 în acea după-amiază, unde victima a fost descoperită. Victima, care era o rmâncă rezidentă în Stoke-on-Trent, a fost ulterior identificată oficial de membrii familiei care beneficiază acum de sprijin de specialitate de la ofițeri instruiți.

Se crede că suspectul ar fi putut călători fie la Londra, fie la Southampton în urma incidentului. Poliția îndeamnă pe oricine ar putea avea informații despre el să se prezinte imediat.

https://twitter.com/StaffsPolice/status/1624464502711263232

„Nu vă apropiați de el”

Membrii publicului sunt, de asemenea, îndemnați să nu se apropie de suspect dacă îl văd. Poliția din Staffordshire a scris și un anunț în limba română. Superintendentul detectiv Nicki Addison a spus: „Ofițerii din întreaga forță lucrează din greu pentru a-l găsi pe Georgian. Ai putea ajuta?

„Îndemnăm pe oricine ne poate ajuta să-l localizeze să ia legătura cât mai curând posibil. Credem că Georgian a călătorit la Londra și are, de asemenea, legături cu Southampton. Publicul nu ar trebui să se apropie de acest om, dar dacă îl vedeți, vă rugăm să ne contactați imediat 999.”

Un purtător de cuvânt al poliției din Staffordshire a adăugat: „De asemenea, cerem ajutor publicului pentru a sprijini ancheta crimei. Ați fost în Campbell Road între orele 14:00 și 15:30, joi, 9 februarie, în special între intersecțiile dintre Corporation Street și Boothen Old Road?

tragedie într-o familie români

Ofițerii locali fac anchete din casă în casă, deoarece verificăm, de asemenea, dacă au existat observări sau dovezi suplimentare pe alei sau străzi din jur, cum ar fi Fletcher Road, Flax Street, Gable Street și Keary Street.

Ai văzut ceva suspect? Aveți înregistrări cu camera de bord dacă ați condus pe acel drum sau pe drumurile din jur în acest timp? Vă rugăm să contactați dacă aveți informații despre locul în care se află Georgian sau orice informații sau filmări video pe care le-ați putea avea pentru a sprijini ancheta crimei.”

Dacă aveți informații, puteți contacta Portalul de incidente majore ale poliției din Staffordshire prin https://mipp.police.uk/operation/STAFFS19A01-PO1 sau sunând la 101, citând incidentul 440 din 9 februarie. Alternativ, dacă doriți să raportați anonim, sunați la Crimestoppers la 0800 555 111.

Dublă crimă în Greenwich: Doi tineri de 16 ani au fost uciși cu cuțitele, doi tineri de 15 și 16 ani arestați

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 2 In medie: 5]

Tânără înjunghiată mortal plină zi

Tânără de 16 ani înjunghiată mortal în plină zi, într-un parc din Warrington, arestați doi adolescenți de 15 ani

inflația marea britanie

Inflația din Marea Britanie a scăzut pentru a treia lună consecutiv, dar tot ”provoacă suferință familiilor”