in

Fetiță de 8 ani găsită fără suflare, a fost înjunghiată și apoi abandonată în centrul orașului Boston

Știri Marea Britanie: Fetiță de 8 ani găsită fără suflare, a fost înjunghiată și apoi abandonată în centrul orașului Boston.

O anchetă a fost lansată după ce un copil a fost găsit mort în Boston – Lincolnshire, principala cauză a morții, după primele cercetări, fiind faptul că fetița a fost înjunghiată, a anunțat poliția.Ofițerii au fost chemați la locul faptei, pe Fountain Lane, în jurul orei 18.20, pe 28 iulie, a precizat poliția, citată de The Guardian.

Fetiță de 8 ani găsită fără suflare

Detectivii au lansat o anchetă pentru crimă după ce o fetiță de nouă ani a murit în urma unei presupuse înjunghieri în Lincolnshire. Ei au găsit copilul cu ceea ce părea a fi o rană de înjunghiere. Poliția a declarat că incidentul este tratat ca o crimă.

Zona, în centrul orașului Boston, în apropiere de celebra biserică St Botolph’s din oraș, a fost izolată.

Un purtător de cuvânt al poliției din Lincolnshire a declarat că ofițerii vor rămâne încă la fața locului .

Numele fetei nu a fost dat publicării și nu au fost menționate alte informații despre moartea ei. Părinții ei au fost informați, iar forțele de ordine au declarat că “gândurile lor sunt alături de ei în aceste momente incredibil de dificile”.

Crimă în Wandsworth, sud-vestul Londrei: un bărbat a fost înjunghiat mortal în casă

“Vești profund șocante în Boston în această seară”

“Familia ei va fi sprijinită de ofițeri specializați și instruiți”, a adăugat scurta declarație.

Parlamentarul conservator pentru Boston și Skegness, Matt Warman, a declarat că a luat legătura cu șeful poliției pentru a se asigura că asistența națională este disponibilă pentru ancheta privind crima.

“Vești profund șocante în Boston în această seară”, a spus Warman într-o declarație postată pe Twitter.

“Am vorbit cu ofițerii de rang înalt la nivel local și sunt extrem de recunoscător pentru munca tuturor serviciilor de urgență. De asemenea, am fost în contact cu șeful poliției, Tom Pursglove, pentru a mă asigura că orice ajutor național care ar putea fi util este pus la dispoziție cât mai repede posibil.”

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 2 In medie: 5]

Marea Britanie a fost forțată să ia electricitate din Belgia în timpul caniculei și a plătit cel mai mare preț din istorie: plus 5.000%

britanici ingrijorati

Britanicii, extrem de îngrijorați: cred că actuala criză va provoca un val de criminalitate, decese și revolte