in

Două surori din Marea Britanie au murit subit, la trei săptămâni una de cealaltă

Două surori din Marea Britanie au murit subit

Două surori din Marea Britanie au murit subit la mică distanță una de cealaltă. Familia, distrusă, organizează o înmormântare comună. Shaunie și Shavanna Thomas aveau vârstele de 26 și 21 de ani.

Învățătoare din Marea Britanie moare brusc la doar 26 de ani. „Era în formă, făcea 10.000 de pași pe zi”

Două surori din Marea Britanie au murit subit

Shaunie și Shavanna Thomas au murit la trei săptămâni una de cealaltă. Shaunie, în vârstă de 26 de ani, a murit subit pe 12 februarie, iar Shavanna, în vârstă de 21 de ani, și-a împărtășit durerea legată de pierderea surorii ei într-o postare online. Rudele devastate au dezvăluit acum că și Shavanna a murit vineri, 3 martie.

A fost „cea mai proastă veste pe care o poate primi orice familie”, relatează Daily Record. A fost organizată o strângere de fonduri pentru înmormântare. Mary McGovern, care organizează strângerea de fonduri, a scris pe site-ul de crowdfunding GoFundMe: „Familia a luat decizia de a înmormânta ambele fete împreună, ceea ce în cel mai rău moment al vieții lor va fi, de asemenea, dificil.

Familie distrusă după ce o fată de 20 de ani s-a prăbușit și a murit brusc în brațele tatălui ei. „Atac de cord”

“Cele mai bune paturi din rai”

„Odihniți-vă în pace, fetelor, sperăm că veți avea cele mai bune paturi din rai pentru totdeauna #26 #21.”

La doar câteva zile după moartea surorii ei, Shavanna le scria prietenilor de pe Facebook că se luptă cu durerea ei. Ea a spus: „Trec prin cel mai rău moment în care îmi este atât de dor de geamăna mea”.

În weekend, vestea morții Shavannei a fost urmată de omagii pentru ambele surori.

Un prieten a scris: „RIP shavanna & Shaunie. 2 surori au plecat.. în spațiul de 3 săptămâni, Indiferent de ce s-a întâmplat.. Voi amândouă ar trebui să fiți în continuare aici. Ai avut toată viața înaintea ta.. Viața este nedreaptă uneori. Acum sunteți din nou împreună.”

O altă rudă a scris: „Nu pot să cred că amândouă ați plecat în decurs de 3 săptămâni. „Cel puțin rămâneți împreună, ca întotdeauna!r.” Un alt prieten a scris: „RIP la amândouă, nu meritați să părăsiți această lume atât de curând.”

“Decesele nu sunt suspecte”

O purtătoare de cuvânt a poliției din Scoția a confirmat decesul surorilor, din zona Stenhouse din Edinburgh, spunând: „O femeie de 26 de ani a fost găsită moartă într-un apartament din Granton Medway, Edinburgh, pe 12 februarie 2023. O femeie de 21 de ani a murit într-un apartament de pe Cameron House Avenue, Edinburgh, la 3 martie 2023. Nici unul dintre decesele nu este tratat ca fiind suspect”.

Un raport despre moartea subită a lui Shaunie a fost primit de procurori.

Un purtător de cuvânt al Crown Office și Procurator Fiscal Service a declarat: „Procuratorul Fiscal a primit un raport în legătură cu moartea unei femei de 26 de ani în Edinburgh, la 12 februarie 2023. Ancheta asupra morții, sub conducerea Unității de Investigare a Deceselor din Scoția (SFIU), este în desfășurare, iar familia va continua să fie ținută la curent cu orice evoluție semnificativă”.

Fetiță de 10 ani moare după un „stop cardiac” brusc la centrul de agrement Putney

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 1 In medie: 5]

Calsamentul periculoase orașe Europa

Clasamentul celor mai periculoase orașe din Europa, un oraș din Marea Britanie e pe primul loc, Londra în Top 20

Furtunile zăpadă vânturile puternice probleme

Furtunile de zăpadă și vânturile puternice vor cauza probleme în Marea Britanie, s-a înregistrat cea mai rece noapte din acest an