in

Elizabeth Line: O nouă linie de tren s-a deschis la Londra. Oamenii au stat la coadă de la miezul nopții

Elizabeth Line s-a deschis la Londra: Noua linie Crossrail s-a deschis pentru londonezi după ce sute de oameni stau la coadă toată noaptea, pentru a urca în primele trenuri, care au plecat din Abbey Wood și Paddington imediat după ora 6:30.

Elizabeth Line s-a deschis la Londra

Linia Elizabeth de 20 de miliarde de lire sterline s-a deschis pentru londonezi cu mult fast, după ce oamenii au stat la coadă toată noaptea pentru a lua primele trenuri din Paddington și Abbey Wood.

Au fost scene extraordinare și o atmosferă de petrecere, în timp ce sute de pasageri, dintre care primii așteptau de la miezul nopții, s-au grăbit pe două linii de scări rulante spre peron pentru a aștepta ora 06:33, primul tren care a plecat din Paddington.

În timp ce trenul a pornit la timp, primarul Sadiq Khan l-a îmbrățișat pe comisarul Transport for London Andy Byford, scrie Evening Standard.

Elizabeth Line s-a deschis la Londra

Pasageri evacuați

A existat o oarecare confuzie când pasagerii au fost evacuați din gara Paddington chiar înainte de ora 9 dimineața, după o alarmă de incendiu. Incidentul a fost de scurtă durată, iar platformele au fost redeschise în aproximativ 30 de minute.

Noua linie, cunoscută și sub numele de Crossrail, va transforma naveta zilnică pentru londonezi, reducând timpul de călătorie între stațiile de metrou cheie, cum ar fi Paddington și Canary Wharf.

Primarul Londrei a spus că a întâlnit oameni din toată lumea care au încercat noua linie când a fost deschisă pentru public pentru prima dată marți dimineață.

„Am întâlnit pe cineva din Hong Kong, Las Vegas, Glasgow și Edinburgh în această dimineață devreme care se urcau într-un tren Crossrail”, a spus el.

„Londonezii au călătorit prin oraș pentru a lua primul tren – aceasta este entuziasmul pe care îl generează acest lucru.”

O nouă linie de tren va fi inaugurată în Londra în curând. Unde va circula Elizabeth Line

Cum va afecta Crossrail prețurile caselor pe traseul său?

Poate că ați auzit oameni vorbind despre „efectul Crossrail”, termenul pentru creșterea prețurilor microproprietăților în apropierea stațiilor de pe linia Elizabeth.

Unele zone Crossrail înregistrează o creștere vastă a prețurilor pe 10 ani, în timp ce alte locații Crossrail sunt acum în centrul atenției pentru că prețurile medii ale caselor sunt încă mult sub pragul de 500.000 de lire sterline.

Prețul unei case din Londra este acum în medie de 523.666 de lire sterline, conform Oficiului Național de Statistică.

Unele zone din jurul celor 41 de stații ale liniei au înregistrat mult mai multe investiții decât altele: Woolwich din sud-estul Londrei a cheltuit miliarde pentru construcții de case noi, cu mai multe cartiere la orizont, în timp ce Seven Kings din estul Londrei nu a văzut mult mai multe schimbări decât un modernizarea stației.

Cele mai ieftine zone sunt toate pe secțiunile de est și sud-est a Londrei ale liniei Elizabeth, cu case medii sub 500.000 de lire sterline și apartamente sub 250.000 de lire sterline.

Elizabeth Line s-a deschis la Londra

Noua hartă a metroului

Elizabeth Line s-a deschis la Londra. Cum arată noua hartă a metroului cu linia Elizabeth inclusă?
Harta a fost redesenată pentru a include linia Elizabeth – cea mai mare schimbare a hărții din istoria recentă.

Linia de 20 de miliarde de lire sterline care traversează Londra este prezentată ca o linie albă cu o chenar violet dublu.

Cu toate acestea, șefii TfL sunt dornici să sublinieze că linia Elizabeth „nu este o linie Tube”.

O purtătoare de cuvânt a Transport for London a declarat anterior că linia „dublă violet” – mai degrabă decât o culoare solidă, așa cum este folosită pentru liniile de metrou – „ajuta la întărirea… că nu este o linie de metrou”.

Linia Elizabeth se întinde pe mai mult de 100 km de la Reading și Heathrow în vest, prin tunelurile centrale până la Shenfield și Abbey Wood în est.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Noi fotografii cu Boris Johnson la petrecere, în pandemie. Se cere investigarea Poliției Metropolitane: „Nu a vrut să supere Guvernul”

Noi fotografii cu Boris Johnson la petrecere, în pandemie. Se cere investigarea Poliției Metropolitane: „Nu a vrut să supere Guvernul”

Ce-a pățit fiica lui Cornel Palade după ce s-a mutat la Londra: „Am fost dată afară”